Zatmění Slunce 21. 8. 2017! Kontaktovali nás mimozemšťané?

23.08.2017 17:51

Okolo úplného zatmění Slunce, které se odehrálo 21. 8. 2017 viditelného nejvíce nad Amerikou, panovalo velké množství pověr. Spekulovalo se o tom, co to naší planetě přinese a zda tento jev není symbolem nějaké tragédie, kupříkladu apokalyptické. V Anglii se toho dne, těsně před zatměním údajně objevila mimozemská zpráva. Pojďme se na to podívat blíže!


JAZYK LIDEM TÉMĚŘ NEZNÁMÝ

Co se týká duchovní úrovně zatmění Slunce, tak mělo pro lidstvo velký význam. Důkazem toho má být i zpráva, kterou prý v polích v Anglii zanechali mimozemšťané. Jedná se o jakési symboly, které dovede rozluštit z lidstva jen málokdo. Prý je to velmi prastarý jazyk, na který lidé skoro zapomněli. Je složen z úplného základu abecedy v kombinaci s enochiánským jazykem, který byl na zemi dříve znám po staletí. Enochiánský jazyk zná jen několik málo lidí na celém světě. Jedná se o speciální řeč, která se užívá zejména při satanských rituálech. 
Úplně poprvé se s ním setkáváme v novinách v roce 1659, kdy s ním na veřejnost přichází okultista, dvorní astrolog, mág a slavný věštec ze 16. století, John Dee. 

John Dee si jím usnadňoval svoji práci. Zajímavé je, že v sešitě, který byl psán roku 1581 a kdysi patřil asi jinému majiteli, než Deeovi, se píše o podivuhodném astrologickém jevu, který se odehraje za více než 430 let. Astrologové jsou přesvědčeni, že v sešitě je zmiňováno právě datum 21. 8. 2017. 
Prý právě tento úkaz má odhalit mimořádně esoterickou zprávu, která se týká celkového přerodu naší planety! Kdo zprávu zanechal? Jednalo se snad již tehdá o jakési poselství z jiného světa?



ČEKÁ NÁS OBNOVUJÍCÍ PROCES?


Zpráva v polích se údajně objevila na místě, která je proslulá astronomickými jevy. Jev má prý úzce souviset s dalšími astronomickými jevy, jako bylo solární zatmění v roce 1914. Vypadá to, že se jedná o jakýsi obnovující proces naší země. Stáváme se snad součástí transformace planety? A kdo je za tuto transformaci zodpovědný? Zdá se, že právě bytosti žijící na jiných planetách.
Podle všeho prý opravdu dojde k jakémusi posunu a vývoji. Zatmění Slunce způsobilo velké množství pohybu energie. Hovoříme zde o duchovní a vesmírné energii, která má vliv na každého z nás. Ta prý dodá impuls k nové éře, předělání smýšlení lidí na zemi a komunikaci s jinými světy. 
Cílem tohoto všeho, je připomenout lidstvu, jak bezbožné je a že pravým významem není cíl, nýbrž cesta. Jinými slovy, má nás přinutit k uvědomění si našeho bytí. Máme přestat uplatňovat své zásady a přehodnotit své hodnoty. Jedině tak můžeme vzrůst a stát se úžasnou bytostí. V neposlední řadě nás připravuje na příchod bytostí z jiných světů a komunikaci s nimi. Opravdu k něčemu takovému dojde? Možná, že se to již děje, ale my to stále nevnímáme... Snad je čas začít!

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com