Vodnáři, snažte se v roce 2018 najít ve všem rovnováhu!

23.10.2017 20:35

Možná se budete muset v některých věcech přizpůsobit, abyste byli šťastní. Ovšem, hvězdy hovoří o tom, že to pro vás bude mít radostný význam po dlouhou dobu roku 2018. Budete se ale také muset více zadívat do své minulosti, abyste pochopili to, co se bude dít v přítomnosti.

Láska – čeká vás pěkné dobrodružství

Možná se objeví pocit, že váš sexuální život je plný stereotypu, nebo vůbec nefunguje. Hvězdy ale poukazují na to, že vše by mohl nabrat zcela jiné obrátky. Měli byste být připraveni na to, že možná přijde nějaká příteležitost k spontánnímu sexu, nebo prožití romantiky. Čeká vás nějaká extra jiskra, co se vztahů týká. Platí to především pro ty, kteří jsou ve vztahu již delší dobu. Pro ty, kteří jsou spolu teprve krátce, platí, že zažijí enormně vzrušující chvilky.

Doporučeno je rozhodně hovořit o svých pocitech, rozebírat je s partnerem. Jedině tak pochopí, co chcete, očekáváte, co máte rádi. Ujistěte se ale, že stejně tak dobře nasloucháte vy jeho/jejím potřebám. Jestliže plánujete dítě, nejdříve si o tom důkladně pohovořte.

Co se týká vztahů s rodinou a přáteli, budete více harmoničtí, než kdykoliv jindy. Musíte hovořit jasně, co se týká toho, co požadujete od svých rodiných členů a blízkých. Čas od času se může stát, že pro vás nebudou mít pochopení, avšak i tak bude čas s nimi strávený více než příjemný.

Kariéra – čekejte více radosti, než starostí

Nebudete příliš strádat, naopak. Možná se dokonce stane, že bude nutné někam vycestovat za prací, nebo dostanete práci v zahraničí. Ve vaší duši se objeví nesmazatelná touha dělat v roce 2018 věci tak, aby vás ještě dlouho, dlouho doprovázely. Jste-li nápadití, sdělte některému ze svých nadřízených svoji představu o nějakém projektu a zapojte do toho i své spolupracovníky. Jestliže něco nevyjde, přijměte to. Každý nezdar je přece malou cestou k úspěchu.

Peníze – s financemi se trápit nemusíte

Budete se cítit lépe, když si budete penízky pěkně šetřit, ale můžete být bez obav. Hvězdy se zmiňují o tom, že rok 2018 bude, co se financí týká, pro vaše znamení, drazí Vodnáři, velice poklidný. Pokud byste měli přebytek peněz a nevěděli byste co s nimi, kupte si za ně cokoliv jen chcete. Neustále se říká, že člověk má myslet na horší časy, ano, to je jistě pravda, ale v roce 2018 byste si jich měli více užívat.

Zdraví – věnujte pozornost svému životnímu stylu

Rok 2018 pro vás bude ve znamení ukazování svých emocích. Nebudete se snažit skrývat se za maskou, což je dobře. Vašemu zdraví to jen prospěje. Pocítíte díky tomu větší příval energie. Jen se ujistěte, že svoji energii umíte chytře využít. Jediné, čemu byste se měli skutečně věnovat, je váš jídelníček. Zkuste ho pozměnit. Doporučeno je také zkusit cvičit. Pokud totiž sníte cokoliv, co vás napadne, hrozí, že budete stonat.

Všeobecná charakteristika pro Vodnáře na rok 2018

Rok 2018 bude ideální především pro ty z vás, kteří si moc rádi dělají to, co chtějí. Místo práce se budete moci více soustředit na své záliby a své přátelé. Co se práce týká, vše půjde hladce. Nezapomeňte odpočívat. Uvidíte, jak skvělý rok budete mít!

Krátké měsíční předpovědi na rok 2018 pro Vodnáře

Leden – budete svými vlastními pány a budete dělat spoustu věcí, které mají spojitost s vaší karmou

Únor – nastává skvělý čas pro romantiku, různé aktivity a práci

Březen – na finance požehnaný měsíc! No, vypadá to, že se budete moci patřičně rozšoupnout

Duben – splní se vám vaše sny a dosáhnete svých cílů

Květen – v tomto čase bude nutné věnovat svoji pozornost zdraví, rodině a domovu

Červen – výtečný čas strávit ho se svým milovaným člověkem. Doba přeje otěhotnění

Červenec – nastává období ověřování si vaší lásky a zdraví. Hodně spěte a pijte vodu s citronem

Srpen – retrográdní Merkur bude dělat neplechy. Zpomalte a ve všem postupujte volněji

Září – budete se příliš detailně zabývat vším okolo sebe a tím, co se vaší osoby týká. Analyzujete

Říjen – říjen pro vás bude měsícem lásky. Nejspíše se nějaká nová objeví, nebo se opět zamilujete

Listopad – v pochmurném čase budete mít touhu zavrtat se do peřin. Aktivní je tedy sexualita

Prosinec – velice silný měsíc pro vaše znamení. Vše bude fungovat, jak má
 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com