Vodnáři se budou soustředit na pohyb!

05.12.2015 20:42

Chcete-li vypadat skutečně dobře, rok 2016 je zcela vhodný na zlepšování svého zevnějšku, ale i fyzické kondice. Nejpřirozenější pro člověka, pro vás Vodnáře, bude chůze. Zapomeňte tak na dopravní prostředky, a když to půjde, vyrazte kamkoliv po svých. Zdravě růžové tváře vám moc sluší. Zaměřte se také na to, abyste šli příkladem ostatním. A Vodnáři, skromnost stranou, ano? Skutečně jste pro ostatní vzorem, tak toho využijte.
 

Všeobecně mezi lidmi platí, že kdo nedodržuje pravidla, je jednoduše „cool“. Jenže pozor, pokud vy se pokusíte vyhnout v roce 2016 pravidlům, ať už se týkají čehokoliv, dostanete těžce přes prsty. Hvězdy proto radí, chovejte se k ostatním přesně tak, jak si přejete, aby se oni chovali k vám. V roce 2016 více, než kdy jindy se bude vaše ozvěna vracet zpět. Jinými slovy, to, co řeknete, nebo co uděláte, se vám vrátí jako bumerang. 
 

Láska

Rok 2016 pro vás bude velmi pozitivní, co se vztahů týká. Pokud někoho milujete, vztah by měl vzkvétat a hledáte-li stále lásku, těšte se na opravdu romantické vzplanutí. S protějškem zažijete opravdu příjemné chvilky. Ženy narozené ve znamení Vodnáře by se v roce 2016 měly zaměřit na fialové erotické prádélko. Nezvykle jim padne. Muži ve Vodnáři by se měli soustředit na příjemnou masáž hlavy partnerky a vyzkoušet její smysl pro humor, když se jen tak mimoděk zmíníte, že vidíte její šedivé vlasy. Vezme-li tuto připomínku humorně, uvidíte, že bere život s dostatečným odstupem.

Práce

Hvězdy poukazují na to, že v roce 2016 pro vás skutečně mohou být nesnesitelní vaši kolegové a vaši nadřízení mohou být oproti tomu jako míliusové. Skutečným problémem je, že na světě není člověk ten, který by se zalíbil lidem všem, a to platí i pro vás. Když se budete snažit být dobří u každého, odnesete to problémy s páteří. Poctivost možná bude bolet, ale někdy jiná cesta není. Nemusíte se bát říct to, co si skutečně myslíte. To vám jen pomůže.


 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com