Vodnář

08.02.2017 13:12

Vodnáři, vám na je na rok 2017 předurčeno, že váš život nebude tak lehkomyslný, jako dříve. Dříve jste se třeba nudili, věřte, že teď se vám uděje mnoho vzrušujících a zajímavých věcí, a to i bez naditého bankovního účtu, či peněženky.

Vypadá to, že potkáte nové přátelé a to mezi svými spolupracovníky. Užívejte si společné chvilky naplno. Uvidíte, že vám bude krásně.

Hvězdy také říkají, že ačkoliv budete zažívat mnoho krásných chvil, které vás povzbudí, nebudete nejspíše schopni se pustit do důležitých věcí. Jestliže budete umět se svými kartami hrát dobře, zažijete v tomto roce skvělý čas!

V lásce bude vše hlubší a plné emocí

Dávejte si dobrý pozor! Hvězdy vám tak trochu zamíchají s vašimi pocity. Jste-li dlouhodobě ve vztahu, nebo v přátelském vztahu, je možné, že se posunute dál. Vše budete více prožívat. Vše bude hlubší, než kdykoliv jindy. Zatímco jste si užívali vašeho bezstarostného a spontánního vztahu, je možné, že vám začalo docházet, že je čas na vážné jednání. A to se má uskutečnit právě tento rok.

Hvězdy vás doslova nutí, jste-li sami, najít si k sobě letos někoho, kdo miluje stejně vzrušující věci, jako vy. Kromě vztahu ale pro vás bude také nesmírně důležitá rodina a názor jejích členů. Její členové vám mohou správně poradit, kdo se k vám hodí a kdo nikoliv.
Plánování potomka bude záležet pouze na vašem rozhodnutí.

Kariérně se dostáváte vlastní pílí nahoru

V minulých letech jste pravděpodobně práci brali více lehkovážně. Nyní si však uvědomujete, jak moc je pro vás kariéra a tím pádem i finanční zajištěnost důležitá. Pomýšlíte totiž na to, že chcete zažít nějaké to dobrodružství a k tomu jsou penízky potřeba. Budete brát práci vážně. Nebojte se jít se svými nápady na světlo a podělit se o ně. Budete úspěšní!

Snadno utrácíte peníze

Letos pozorně pozorujte své změny na účtě. Hlídejte si, kolik utratíte. Snadno se vám totiž stane, že utratíte více, než jste plánovali a to není dobré. Utrácíte příliš mnoho peněz za věci, které jsou zbytečné. Bude potřeba něco obětovat.

Více odpočívejte

Zatímco jindy jste plní energie, v roce 2017 tomu tak úplně nebude. Měli byste si však užívat dobrodružství. To vás nějakou tou pozitivní energií nabije. Nenuťte se ale do ničeho, na co se necítíte. Mohlo by se lehce stát, že se zraníte. Stres zanechte za dveřmi a raději více odpočívejte. To prospěje vašemu tělu, duši i mysli.

U jídla se zaměřte spíše na zeleninu a ovoce. Pokuste se co možná nejvíce vynechat maso. Budete-li se stravovat nezdravě, hrozí, že poměrně brzy začnete pociťovat ztrátu energie a také vaše váha půjde rapidně nahoru.

Všeobecná charakteristika pro Vodnáře na rok 2017

Milujete shledávat se se svými přáteli a potkávat nové lidi, také dělat nové věci. Toto je i pro vaši budoucnost nesmírně důležité. Odpočívejte, užívejte si. Dobře víte, že čas odpočinku opět jednou pomine a bude potřeba více zabrat, tak proč si chvilku klidu neužít?

Krátké měsíční předpovědi pro Vodnáře na rok 2017

Leden

váš život ovládne rodina a přátelé. Budete si to náramně užívat.  

Únor

únor vám přínáší štěstí ve finančních transakcích a spekulacích ohledně financí.

Březen

nepouštějte se do žádné enormně náročné práce, milí Vodnáři. Vaše zdraví bude famózní.

Duben

připravujte se na budoucí aktivity a pracujte se svojí psychologickou stránkou.

Květen

Pozor! Hrozí konflikty s vaším partnerem. Ztracenou energii získáte procházkami.

Červen

nastává čas radovánek. Vyražte na dovolenou s vaší rodinou, nebo vašimi přáteli. To si zaručeně užijete! 

Červenec

Vodnáři, koncentrujte se i na ty nejmenší detaily ve vašem životě. Neválčete s vaším protějškem.

Srpen

A pozor! Merkur prochází vaším znamením. Je nevhodnější čas na vyklizení skříní. Zkrátka si udělejte pořádek ve svých věcech.

Září

v tomto měsíci budete opravdu velice aktivní. Za to bude moci Mars.   

Říjen

budete se zabývat nějakým charitativním projektem, nebo se zapojíte do sbírky.

Listopad

zdravotně to s vámi nebude žádná sláva. Více se hlídejte. Za to pracovně budete stát na samém vrcholu. 

Prosinec

je perfektní čas na změnu zaměstnání, nebo další krok ve  vašem vztahu.

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com