Váhy

08.02.2017 12:23

Váhy, jste asi jediným znamením, kterému bude rok 2017 utíkat poměrně rychle. Nicméně to neznamená, že byste propásly něco důležitého. Budete se cítit plné energie, více než obvykle. Využijte to k nějakému patřičnému dobrodružství. Pokuste se ale také udržet svůj osobní život v rovnováze se vším ostatním (přáteli, rodinou, prací, koníčky). Uvidíte, že i váš život následně bude v rovnováze. Hvězdy vám v tomto roce opravdu přejí, pokud budete ve všem hrát spravedlivě.

Život je plný špatného, i dobrého. Ani jedno nepřevažuje. Zatím se vám může zdát, že je těžké plánovat si nějakou budoucnost, nicméně je to již možné. Jestli jste osobností klasickou Váhou, která miluje ve všem naprostý pořádek, rovnováhu, mír a klid, potom vše dostanete právě v tomto roce.

Váhy! 2017 je rok sladkých začátků...

Jestliže jste svobodní, tento rok je tím pravým pro nalezení vašeho osudového partnera! Vaše důvěra bude v roce 2017 hrát hlavní roli. Vše vám zjednoduší, dopomůže vám k žhavým flirtům a pomůže vám zaujmout někoho, kdo vám není vůbec lhostejný. Pokud jste právě sami, protože vás někdo opustil, neseďte v koutě, neplačte a přeneste se přes to. Pamatujte, i když rozchody a rozvody nesmírně bolí, pakliže se zabýváte a trápíte něčím, co již stejně nezměníte, možná si zazdíváte jinde nějakou lepší příležitost na seznámení a poznámení někoho skvělého.

Hvězdy také mírně poukazují na to, že pokud již jste ve vztahu, nezapomeňte do něj vložit také špetku romantiky. Nepřehánějte to ale! Vše by mělo být opět v rovnováze. Nicméně u vašeho znamení se nikdo nemusí obávat. Vy přece rovnováhu milujete. I když partnerovi poskytnete jistou dávku vzrušení, také mu nezapomínejte dát prostor k odpočinku nebo k tomu, co si přeje on. V žádném případě o svém partnerovi nepochybujte, nebo on začne dělat to samé vám.

V neposlední řadě tu máme ještě jednu báječnou zprávu! Rok 2017 je vynikajícím rokem k početí potomka, plánujete-li založení rodiny. To samé platí i o poznání nového sexuálního partnera, nebo o seznámení se s novými přáteli. Doma však ani jedno nepotkáte a nepoznáte. Proto vyražte do společnosti!

V kariéře se stále dožadujete nových věcí

Studujete-li, budete se stále dožadovat nových informací. Ty vás povedou k větší produktivitě. Pokud jste již pracující osoba, věřte, že jste v nejlepší formě pro získávání nových informací a osvojení si nových schopností. Hvězdy vám předurčují, že tento rok budete jako neřízená střela. Budete skvělí! Jediné, v čem byste se měli sami v sobě ujistit je, zda si skutečně chcete nasadit laťku tak vysoko. Když začnete hned zpočátku pracovat tvrdě, nezapomeňte, že nadřízený po vás bude stejně odvedenou práci chtít i později. Proto se pořádně rozmyslete, co opravdu chcete.

Vaše finance budou v rovnováze

Zamyslíte-li se vždy nad tím, než si pořídíte něco zcela zbytečného, na co své peníze skutečně potřebujete (jídlo, nájem), tak ušetříte poměrně dost. Jestliže vám připadá, že vaše peněženka spíše zeje prázdnotou, neutrácejte za zbytečnosti. Zvažte, zda ten obraz skutečně musíte mít, zda se obejdete bez dvou nových kalhot, atd. Jakmile tyto věci zvážíte a zjistíte, že jste třeba ušetřili nějaké peníze, budete se cítit báječně.

S energií budete letos na vrcholu

Sportujte, cvičte, protahujte se! Vaše tělo i duše to potřebují. Získáváte tak energii a pomáháte si, ačkoliv letos to prakticky nemáte zapotřebí. V obojím jste totiž na naprostém vrcholu. Budete dobře vědět, co vaše mysl, duše i tělo potřebuje a rozhodnutí ohledně toho, co máte, či nemáte dělat, se vám budou dělat nesmírně snadno. Myslete ale také na své záliby! Udržujte kontakt se svojí rodinou, svými přáteli, dále se věnujte svým koníčkům. Jen se pokuste vyvarovat cukrovinkám a nekvalitnímu jídlu. Neudělá vám dobře.

Všeobecná charakteristika pro Váhy na rok 2017

Nemusíte se ničeho bát. Budete obdařeni takovou dávkou energie, že zvládnete s přehledem vše, i to, co vám poletí jako splašení koně. Jinými slovy naprosto jednoduše udržíte tempo i krok s okolním světem a všemi změnami.

Krátké měsíční předpovědi pro Váhy na rok 2017

Leden

nastává ideální doba pro váš psychologický vývoj.

Únor

vaše finance v únoru porostou, ale mohlo by být těžké, s tím, jak vy milujete život a jeho radůstky, udržet se patřičně na uzdě a penízky hned neutratit.

Březen

nastává horší měsíc pro vaše zdraví. Posilujte svoji imunitu vitamíny, ať neochoříte.

Duben

duben bude náročný. Merkur stojí ve vašem znamení a bude páchat trochu zmatku. Tento měsíc budete muset holt přečkat.  

Květen

je výborný měsíc na realizování vašich plánů.

Červen

plánujete-li vdavky, nebo miminko, směle do toho. Hvězdy vám jsou nakloněny.

Červenec

zdá se, že se objeví několik problémů ve vztazích. Zejména, máte-li potomky.

Srpen

srpen vám konečně přinese harmonii a klid. Planety jsou příznivě postaveny. 

Září

budete bdělejší, než obvykle a poučíte se ze svých dřívějších chyb.  

Říjen

a jéje, říjen poukazuje na nějaké menší problémy s financemi. Také se objeví jakési problémy v komunikaci, které vám lehce znepříjemní váš každodenní život.

Listopad

nastává čas na změnu. Zaměřte se na výživové hodnoty. Podpořte své tělo, mysl a duši.

Prosinec

s důležitými rozhodnutími nepospíchejte. Merkur vše ovlivňuje a unáhlené reakce by ničemu neprospěly.

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com