Váhy, v roce 2018 se zaměřte na to, co vás činí šťastnými!

23.10.2017 20:29

V předešlém roce jste byli hodně zaneprázdnění. Věnujte se svým koníčkům a nejlépe je pěstujte se svými přáteli, v tomto roce budete mít více času dělat to, co vás baví.

Láska – záleží jen na vás, kam se vaše vztahy budou ubírat

Měli byste více času strávit se svým partnerem. Ujistěte se, že spolu správně komunikujete a nezapomínejte, že správná komunikace je nesmírně důležitá pro vzájemné pochopení se. Vzájemně se přesvědčte o tom, že si skutečně svěřujete své potřeby.
Vaše komunikace je klíč k úspěšnému vztahu. Vztahem bude proudit daleko více sexuality než kdykoliv jindy. Použijte to, co jste se naučili již v minulosti k tomu, aby váš vztah byl romantičtější a sentimentálnější. Na řadu se také dostává komunikace o rodičovství.

Nechte svého partnera, ať o vás pečuje. Uvidíte, jak vám to pomůže do budoucna. Tohle také může pomoci těm z vás, kteří jste se rozešli. Hvězdy slibují, drahé Váhy, že se možná dáte opět dohromady.

Co se týká rodiny a přátel, bude potřeba, abyste byli své, Váhy. Může to zapříčinit problém, ale alespoň se tak ujistíte, kdo jsou vaši skuteční přátelé.

Kariéra – mimo práci bude o zábavu postaráno

Půjdete-li vpřed, budete muset trochu zabrat. Dostane se vám kreativnějšího myšlení a to jak v práci, tak v podnikání. Hvězdy vám ukazují, že můžete vylézt z koutu. Pomůže vám to také ukázat, že jste důležití jako jednotlivci, i v týmu. Čas od času se možná budete, drahé Váhy, cítit frustrované, avšak je to přirozené, když tak moc pracujete.

Peníze – veškerá tvrdá práce se vám vyplatí

Co se vašich financích týká, pravděpodobně budete spokojeni. Jediné, co bude nutné, je zaplatit všechny nutné výdaje. Poté vám již zbydou finance na to, co si chcete pořídit.

Zdraví – Váhy, budete plné energie

Čas od času se možná budete cítit lehce unavení, ale není to nic, co by nespravil běžný odpočinek. Hlídejte si svůj jídelníček a trochu se hýbejte. Tak byste měli zůstat relativně zdraví.

Všeobecná charakteristika pro Váhy na rok 2018

Jestliže budete mimo pracovní prostředí, budete se mít velmi dobře. Budete-li muset čas trávit v práci, věnujte se jí pozorně, ať postoupíte vpřed. Zbytek času se věnujte své rodině a svým přátelům. Tento rok prostě budete oslavovat sami sebe a přijímat komplimenty ze všech stran.
Některé věci možná půjdou z tuha, ale celkově vše půjde po celý rok snadno, takže se nemáte čeho obávat. Užijte si rok 2018, co možná nejvíce to půjde!

Krátké měsíční předpovědi pro Váhy na rok 2018

Leden – leden pro Váhy bude náročný. Bude naplněn úzkostí. Naučte se řešit problémy.

Únor – váš milostný život bude stoupat vzhůru. Kompatabilita s partnerem bude vynikající.

Březen – čekají vás samé extrémy. Romantika a vášeň bude na výšině.

Duben – budete hvězdou kdekoliv se objevíte. Je to měsíc velkých párty. Ovlivní to vaše finance.

Květen – stanete se hvězdou a budete naprosto v popředí.

Červen – hlídejte si své zdraví a věnujte se kariéře. Hodně se budou testovat vaše přátelské vztahy.

Červenec – do hry se zapojí vaše intuice. Můžete se také obrátit k náboženství.

Srpen – ukazuje na váš pozměněný postoj k lásce a životu.

Září – nastává vhodný čas na změnu vašeho vzhledu.

Říjen – pro vás nejvíce prosperující měsíc, co se financí a vztahů týká.

Listopad – poroste ve vás harmonie, zlepší se vaše vztahy, ale i finance.

Prosinec – budete hodně vzpomínat. Prosinec bude nostalgický a plný nezapomenutelných zážitků.

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com