Váhy tvrdou prací dosáhnou úspěchu!

05.12.2015 20:32

V předchozích letech, milé Váhy, jste jistě měli velmi dobré a užitečné nápady, které jste možná nedokončili. Rok 2016 je vhodný na jejich dotažení do zdárného konce. Máte velkou šanci na změnu svého přístupu k různým věcem. Nerozhodnost není jediným nepřítelem Vah. Díky práci a rodině vám zbude jen velmi málo volného času. Vše, pro co se rozhodnete, však půjde jako po másle.

Právě v roce 2016 budete správným směrem řídit vaši energii. Nebudete zbytečně vydávat energii na věci, které stejně nezměníte a které jsou zbytečné. Hvězdy poukazují na to, že z dílčích činností náhle vyvstane jasně stanovený cíl. Bude potřeba vynaložit jistou péči, ale nakonec uvidíte, že vám všichni budou závidět to, čeho dosáhnete. Tvrdá práce, úsilí a dobrý úmysl, to vše vás dovede k zaslouženému úspěchu.

 

Láska

Rok 2016 se pro vás, Váhy, stává opravdu zásadním, co se lásky a partnerství týká. Ti z vás, kteří však budou jen ležet na zádech v trávě a zamilovaně se dívat na modrou oblohu, neuspějí, nebo alespoň ne tak, jak byste si představovali. Budete tedy muset opět vynaložit určité úsilí a snahu. Neočekávejte, že se princ na bílém koni, co se dam týká a princezna v okouzlujících šatech, co se mužů týká, jen tak zčista jasna objeví a hned bude vaše. Poohlédněte se po někom, komu můžete dokázat, jak dobří jste. Buďte struční, výstižní, pěkně se oblečte a dokažte protějšku, že víte, co od života chcete.
 

Práce

Hvězdy říkají, že budete velmi prosperující, ale jen tehdy, pokud si dovedete vždy a všude zanechat chladnou hlavu a klidnou mysl. Vzpomeňte si na rčení: „mlčeti zlato“, a převážně se ho v roce 2016 držte. Nehovořte více, než je nutné. Budete tak působit velmi moudře. Když už promluvíte, mluvte zřetelně a pomalu. Vaše řeč by měla být jasná, přesná a přímá. Vaši spolupracovníci rozhodně ocení vaši upřímnost. Nebojte se kritizovat, pokud je kritika na místě. Máte-li nějaké nápady, pusťte je s klidem na denní světlo. Hvězdy říkají, že ostatní jimi budou velmi překvapeni.

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com