Strom čarodějnic ve spojených státech - co se okolo něj děje?

01.03.2017 11:02

Lidé se vyhýbají hřbitovům, hradům, kde se necítí dobře a jiným místům, kde na ně působí negativní energie. Jedním takovým je i strom na Rhode Islandu v USA ve městě Smithfield. Co se v blízkosti stromu děje?

Člověk by řekl, že se jedná o zcela obyčejný strom. Ano, na první pohled ano, i když stojí přímo uprostřed silnice, a to již desítky let. Jeho kůra je oloupaná, nejspíše od častých, někdy i smrtelných dopravních nehod, které se v místě stávají. Na kmeni jsou prý jasně patrné otisky světel, nárazníků i kapot. Ve tmě je špatně viditelný a při vyšší rychlosti může být obtížné se mu vyhnout. Někteří místní si myslí, že právě velké množství smrtelných nehod do stromu vtisklo negativní energii. Jiní se domnívají, že ve stromu uvízly duše těch, kteří na místě zemřeli. Ačkoliv je strom od nehod v dolní části poškozený, na jaře údajně stále rozkvétá. Jak je to možné? Co se okolo stromu děje?

Může za vše čarodějnice?

Obyvatelé Smithfieldu nehody a neštěstí připisují jednoznačně temným silám. Údajně za vše může čarodějnice, která kdysi ve městě žila. Její dům prý postával nedaleko místa, kde dnes stojí strom. Jednoho dne ale podlehl za záhadných okolností plamenům, takže dnes jsou z něj k vidění pouze základy. Přesto, právě kvůli své temné minulosti, je dodnes hojně navštěvován zvědavci. Návštěvníci ruin často hovoří o paranormálních jevech, které se v místě mají dít.

Přízračné děti

Jestliže někdo okolo ruin projíždí v noci, může prý spatřit skupinku dětí, které si v místě hrají, zpívají, či utíkají. Tyto přízraky se údajně objevují i u stromu. Podobnou zkušenost má i čtyřčlenná rodina, která se jednoho pozdního večera vrací z výletu. Všichni jsou prý již velmi unaveni, a proto řidič sešlápne pedál plynu, aby návrat domů o něco urychlil. Právě v momentě, kdy projíždí městem Smithfield v oblasti Providence County na Rhode Islandu a blíží se ke křižovatce ulic Log Road a Mann School Road, spatří starý otlučený strom stojící uprostřed křižovatky. Na tom by nebylo nic až tak zvláštního, kdyby si najednou nevšiml zvláštní mlhy, která strom obklopuje. Z čista jasna se na silnici kousek od stromu objevuje skupinka dětí držících se za ruce a tančících v kruhu. Řidiči nezbývá nic jiného, než strhnout volant. Ozve se ohlušující rána. Auto narazí do stromu. Naštěstí se nikomu nic nestane. Řidič urychleně vystoupí z auta, aby se ujistil, že se ani dětem nic nestalo, ale po těch, jakoby se země slehla. Kam se poděly?

Strašidelný motorkář

Někteří jsou takovými odvážlivci, nebo hlupáky, že paranormální jevy, které se na místě mají odehrávat, ještě vyvolávají. Říká se, že tomu, kdo obejde strom třikrát proti směru hodinových ručiček, se zjeví strašidelný přízrak motorkáře. Ten prý řidiče pronásleduje, až se nakonec rozplyne. O co se jedná? Jde snad pouze o duši nebohého muže, který nezvládl řízení na motocyklu a narazil v rychlosti do stromu, kde zahynul? Proč se dodnes objevuje na místě? Nenašla snad jeho duše klid, nebo se jedná o něco daleko temnějšího?
 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com