Střelec

08.02.2017 12:50

Střelec

Pro vás, drazí Střelci, bude rok 2017 vcelku rychle utíkat. Vy s ním však udržíte tempo. Zapomeňte na to, stresovat se vším, co jde kolem vás, co bolí a co vás zraňuje. Pokud potřebujete duševní podporu, nebojte se o ní požádat třeba svého partnera, nebo rodinu. Když na ně budete hodní, určitě vás podrží. Jedině vy znáte své hranice. Netlačte se proto do ničeho, co by tyto hranice mohlo překročit. Ani netušíte, jak skvělý váš rok bude, budete-li dodržovat daná pravidla.

Inteligentní lidé, jako jste vy, budou chtít vědět všechno, co budou moci, o minulosti, přítomnosti a dokonce i budoucnosti. To k vám přesně sedí, neboť jste lidmi přemýšlivými, moudrými a duchovními. Chcete znát vše, ale nikoliv jen povrchově.
Během roku 2017 se ostatním ve vašem okolí může zdát, že se chováte bezstarostněji, než obvykle. Něco na tom asi bude, ale váš život to činí více vzrušující.

V lásce se budete snadno rozhodovat

Zatímco rozhodovat se o své profesi, nebo v etických věcech pro vás může být skutečným oříškem, v lásce vám to jde naopak jako po másle. Vy především, drazí Střelci, poslouchejte to, co vám říká vaše srdce! Jestliže jste sám, či sama, nastává správný čas si k sobě někoho najít. Vůbec se nebojte být spontánní.

Jste-li ve vztahu, hvězdy říkají, že se vůbec nemáte bát svého miláčka překvapit. Zažijete více vášně a vzrušení, než kdy jindy. Vše bude více intenzivní. Nestarejte se o to, co bylo, zakládejte si na přítomnosti, neboť ta tvoří vaši budoucnost. Učiňte proto to nejlepší, co vůbec učinit můžete. Plánujete-li miminko, bude váš život ještě pikantnější.

Jestliže chcete poznat nové přátelé, ujistěte se, že jste k nim upřímní. Nestarejte se o to, co si o vás cizí lidé myslí. Buďte upřímní k sobě, ale i ke svým přátelům a uvidíte, že vaše přátelství vydrží dlouho.

Kariéru bude potřeba budovat

Na vaší práci a kariéře bude letos obzvlášť záležet. Více, než loňský rok. Bude vás stát spoustu pozornosti dokončit dané úkoly. Nenechte se tím vyvést z míry. I když jste nesmírně vytížení, nejspíše se objeví nějaká nová zajímavá pracovní příležitost. Buďte přívětiví ke svým kolegům a nadřízeným. Uvidíte, že se to vyplatí.

Nebojte se přihlásit o vyšší plat

Vaše práce musí být náležitě oceněna. Tak praví hvězdy. Zvlášť, když budete pracovat opravdu tvrdě. Vaše finanční závazky se v roce 2017 změní. Záleží jen na vás, zda k lepšímu, nebo k horšímu. Na investování každopádně budete mít dostatek peněz. Ujistěte se, že své peníze budete utrácet moudře.

Ve zdraví na sebe netlačte

2017 pro vás bude hektickým časem. Vaše mysl bude ve vrcholné formě, za to s tělesnou formou to již taková sláva není. Každopádně na sebe netlačte. Mohli byste si akorát uškodit. Udržujte si svoji kondici a hlídejte si stravu. O svoji mysl pečujte také. Dopřejte jí patřičný odpočinek.

Všeobecná charakteristika pro Střelce na rok 2017

Vaše duševní energie bude vskutku na úrovni. Řešit problémy se vám podaří rychleji, než kdykoliv předtím. To vám však může hodně pomoci, především ve škole a práci. Vypadá to, že budete ohleduplnější k lidem, zejména ke svým přátelům.

Krátké měsíční předpovědi pro Střelce na rok 2017

Leden

peníze budou na úžasné úrovni, budete velice pracovně zaneprázdněni. 

Únor

bude se vám báječně spát, neboť budete spoustu času trávit se svými přáteli a rodinou.

Březen

Střelci, rozjedete to ve velkém. Zábava půjde ruku v ruce s vaším pracovním životem.

Duben

užijete si nádherné chvilky ve vztahu. Budete oba plní pochopení a lásky.  

Květen

není vhodná doba na cestování, nebo začínání v nové práci, či obchodování. Vydržte!

Červen

červen pro vás bude náročným měsícem. Upínejte se ke svým snům. Ty vám pomohou přečkat vaše noční můry a těžkosti.  

Červenec

buďte trpěliví a nepospíchejte na věci.

Srpen

Wow! Vypadá to, že budete pořádně nabití sexuální energií. Váš sex-apeal vám pomůže i na poli pracovním. 

Září

oddechněte si. Nastává čas odpočinku.  

Říjen

věříte v karmu? Dobře děláte. Nyní budete velice nakloněny k duchovním věcem.

Listopad

opět se vše urychluje. Budete žít rychleji. Trošku zvolněte, než bude příliš pozdě.

Prosinec

kariéra a peníze budou v naprostém pořádku. Jen pozor na konec měsíce, kdy se ve vašem znamení pohybuje Merkur. Ten by mohl páchat drobné neplechy.
 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com