Střelci zažijí rok plný zážitků!

05.12.2015 20:38

Cestování bude patřit k nejvýznamnějším činnostem roku 2016 pro vás, milí Střelci. Nabízí se vám v této oblasti neskutečné možnosti. Pokud nebudete vědět, kam dříve zajet, nebo se vydat, poslouchejte svoji intuici a naslouchejte svému srdci. I když vypadá, že ani chvilku nesetrváte na jednom místě, přesto vám hrozí nuda enormních rozměrů. Jak je to možné? Budete se možná divit, ale dnešní přetechnizovaný svět, kde je tolik možností, jak strávit volný čas, vás skutečně omrzí. Zapomeňte na techniku a vydejte se do světa!

Dávejte si pozor na to, ať vaše veškerá touha podělit se se svými přáteli o své zážitky a fotky na Facebooku nezpůsobí to, že vlastně nestačíte vůbec nic. Říká se, že ve snaze zachytit každou vteřinu vašeho drahocenného času, vyfotografovat, či jiným způsobem zachytit každou chvilku, způsobí to, že už to nebude jedinečné, nebudete v tom vy a vlastně se o vše připravíte. Proto nebuďte hrrr, nechtějte ukázat z vašeho cestování svým přátelům každý detail. Konec konců, chlubení je jen pro hlupáky a ještě jedna věc… z fotek a popisků stejně nikdo nevyčte, jak skutečně skvěle jste se měli. Proto to prožijte naplno!

 

Láska

Vztahy a pocity jsou pro vás velmi důležité. Střelci, jste obvykle schopni se přetvařovat, ale ne na dlouho. Vyhněte se zbytečné lítosti tím, že budete hovořit jen pravdu a budete jednat upřímně. Zapomeňte na výmluvy. Stejně nikam nepovedou. Vaše srdce zahřeje upřímná láska. Soustřeďte se na poetickou harmonii a romantickou intimitu, které prohloubí vaše city, ale také spojí vaše vnímání světa.

Práce

V roce 2016 vás lehce může zastihnout nespokojenost ze stereotypní práce. Budete velice naštvaní, pokud se vaše dny budou odehrávat všechny stejně. To může způsobit, že začnete uvažovat dokonce o radikální změně. Ti šťastnější z vás mohou získat uvolněnější morálku od nadřízených. Jiní budou bojovat pod bičem šéfa se svými pocity. Rada je jednoduchá – pokud skutečně máte pocit, že to již dál nevydržíte, pozici změňte. Svět se nezhroutí. Jen dokončete to, co jste začali, abyste neodcházeli od nedokončené práce, a jděte najít své skutečné štěstí!

 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com