Střelci, v roce 2018 budete plní energie!

23.10.2017 20:32

Energii, které budete mít letos spoustu, můžete vložit do věcí, které milujete. Můžete dělat cokoliv, co se vám zamane. Budete mít více času dělat věci, které vám přináší radost. Vše, co budete chtít, půjde s lehkostí a jako po drátku. Největší příval energie pocítíte především počátkem roku.

Láska – v roce 2018 vás čekají samé změny

A to ve všech možných oblastech vztahů. Budete mít potřebu být v hlubokém kontaktu sami se sebou. To vám umožní více a lépe pochopit, co od vztahu vůbec očekáváte. Pomůže vám to. Nutností bude naučit se přijmout, že ne vždy můžete mít své pocity pod kontrolou. Také celý vztah čas od času nemusíte mít pevně ve svých rukou. To vás může stresovat, my vám však radíme nechat to tak, jak to je.

Drazí Střelci, musíte si uvědomit, že nemusíte mít vše pevně ve svých rukách, abyste byli spokojení. Rok 2018 vám zkrátka přeje. Nechte svého partnera velit. Kdo ví, třeba si to zamilujete. Připravte se vyzkoušet něco nového, třeba i v sexu.
Manželé by se měli zamýšlet nad rodičovstvím.

Co se rodiny a přátel týká, čeká vás naučit se jim více důvěřovat a spoléhat na ně. To bude mít za následek to, že se budou cítit být více u vás. Uvidíte, že i vy se ucítíte lépe, když s nimi strávíte více času. Jestliže budete dobře naslouchat, neuniknou vám žádné důležité informace. Hvězdy po vás zkrátka chtějí, abyste komunikaci s rodinou, partnery, přáteli a jinými lidmi ve svém okolí věnovali hodně pozornosti. Pamatujte, že zejména starší ročníky se s vámi budou chtít podělit o své milované historky. Naslouchejte! Později v životě se vám totiž to, co se nyní dozvíte, může hodit.

Kariéra – příliš se nenadřete

Vypadá to, že vše, co se práce a kariéry týká, bude poklidné. Rozhodně nebudete pracovat tak usilovně, jako v předešlém roce.
Střelci, využijte toho, že máte méně práce a svěřte se svému nadřízenému s nápady, které máte. Kdo ví? Jestliže to bude dost dobrý nápad, třeba z toho pro vás kápne více než příjemný bonus. Hvězdy poukazují na to, že byste se rozhodně měli věnovat práci s lidmi. V roce 2018 vám mohou hodně pomoci. Ale pozor! Informace sdílejte jen s opravdu upřímnými a pracovitými, ne s těmi línými, co se jen rádi přiživují na úspěchu druhých.

Peníze – pozor na penízky!

Budete mít spoustu poplatků, na to, jak málo práce budete mít. Možná nebudete mít příliš peněz na to, abyste trávili tak, jak byste si přáli. Takže se zaměřte skutečně na placení toho, co skutečně zaplatit musíte, tedy účty.

Zdraví – ujistěte se, že máte dost energie i na cvičení

Měli byste mít také dostatek času na to, abyste po práci zvládli jít cvičit, nebo se projít, či se zkrátka věnovat svým záležitostem. Je nutné, abyste procvičovali nejen své tělo, ale také svoji mysl, zvláště v roce 2018.
Na jaře, milí Střelci, se zaměřte na dietu. Zaměřte se na jídlo, které vám umožní zvednout úroveň vaší energie. Vaše tělo je možná trošku kypřejší a budete se proto zaměřovat hodně na velikost, nicméně vše má svůj čas, tak nezoufejte. Věnujte svůj čas tomu, ať si vylepšíte kondičku. Nastává nejlepší doba na to, abyste začali držet dietu, schodili jste pár kilo a vytvarovali si postavu.

Všeobecná charakteristika pro Střelce na rok 2018

Všeobecně se dá říci, že váš život bude v roce 2018 velice rozmanitý. Mnoho věcí půjde snadno, ale na některých budete také muset pracovat. Ujistěte se, že vyřešíte všechny své priority již na začátku roku, abyste věděli, čemu se máte věnovat později. Udělejte si zkrátka nějaký plán sami pro sebe.
Jestliže toto vše dodržíte, projdete rokem 2018 velice snadno.

Krátké měsíční předpovědi pro Střelce na rok 2018

Leden – ukazuje se, že Střelci jsou na vrcholu své prosperity ve všech oblastech jejich života

Únor – chcete-li změnit svoji práci, je ideální doba. Také můžete začít podnikat.

Březen – můžete pociťovat trochu rebélie. Pozor! Za to však také můžete zaplatit vysokou cenu.

Duben – budete šťastní. Zariskujete nejspíše ve vztazích, práci, či investici.

Květen – květen přináší mnoho možností. Nastává perfektní čas na zahájení diety.

Červen – bude skvělý čas proto, abyste pochopili sami sebe. Dostanete se do spojení sami se sebou.

Červenec – skvělý měsíc proto, abyste si pročistili mysl i dům.

Srpen – srpen bude hektickým měsícem. Čeká vás nejspíše spousta cestování a učení se.

Září – budete počítat každé své ztráty a zisky.

Říjen – inklinujete k mysticismu? Tak v říjnu budete ještě více. Vaše mysl se zaměří na úspěch.

Listopad – je dobrý čas opravit své chyby a procvičit svoji celkovou osobnost.

Prosinec – předpověd na prosinec říká, že je čas odpočívat a dělat věci jednoduše. Připravte se do
nového roku.
 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com