Štíři, rok 2018 bude pro vaše znamení poklidnější!

23.10.2017 20:30

Nastává čas pro méně pracovních povinností. Můžete trochu ubrat. Jistě jste v roce 2017 pracovali více než tvrdě, a proto nyní můžete zvolnit. Buďte k sobě milí a dělejte jen věci, které vám skutečně činí radost. Štíři, na vaší životní cestě se objeví spousta možností ke změně, je jen na vás, jak se těchto změn ujmete.

Láska – čeká vás tak trochu dynamický rok

Váš výběr přesně určí, jak moc špatně, či dobře se budete v roce 2018 ve vztahové oblasti mít. Musíte zvýšit svou empatičnost a více projevovat své pocity. Ujistěte se, že se svým partnerem hovoříte opravdu o všem. Mohlo by to být snadné, protože jak je známo, Štíři jsou od přírody znamení, které ke všemu přistupuje z příma. Sexuálně na tom budete velmi dobře. Vhodná doba nastává i pro plánování rodičovství.
Jestliže budete potlačovat své pocity, v partnerství se vám nebude dařit. Budete-li upřímní k sobě, i k ostatním, čeká vás více vášně, než v roce předešlém. Co se přátel a rodiny týká, nezkoušejte na ně být drsní. Ale nebojte se jim říci, že se vám něco nelíbí. Buďte upřímní a nenechte po sobě nikoho šlapat.

Kariéra – čas od času vás práce bude stresovat

Drazí Štíři, v předchozích letech jste nejspíše byli až příliš poctiví. Pomohlo vám to? Nejspíše ne, že? Zkuste něco udělat nově, či jinak. Nadřízení dávají přednost především tvořivým přemýšlivcům.
Na světe jsou miliony lidí, kteří nevylezou strachy, či z lenosti ze své krabice a nezkusí nic nového. Nebuďte jedním z nich! Štíři, dělejte to, co musíte a ještě trochu navíc. Uvidíte, že z dlouhodobého hlediska vám to hodně pomůže.

Peníze – věnujte svým financím více pozornosti

Hrozí vám ztráta mnoha peněz, ale jen protože je budete střežit pořádně v bezpečí a budete pozorně hlídat své vydaje, budete vědět, jak se aktuálně váš stav má. Utrácejte peníze za věci, které skutečně potřebujete. Nastává výborná doba pro investice jako je koupě obchodu.

Zdraví – zpočátku roku budete v lepší kondici

Bude třeba, abyste pracovali sami se sebou. Cvičte. Musíte dostat do kondice své tělo. Duševně na tom budete velmi dobře. Po celý rok budete na vrcholu. Zkuste procvičovat i své mozkové závity. Člověk poslední dobou konec konců moc rád zapomíná. Do stravy zahrňte mnoho zeleného. Je třeba přijímat více vitamínů.

Všeobecná charakteristika pro Štíra na rok 2018

Rok 2018 pro vás bude, milí Štíři, jednodušší. Využijte toho! Vaše kariéra se čas od času může zdát být náročná a můžete z ní být ve stresu. Ve svém volnu proto musíte odpočívat. Po práci zapomeňte na práci a zakládejte si jen na věcech, které vás skutečně činí šťastné. Jestliže budete ingorovat své touhy, stanete se nešťastnými. Jestliže budete činit to, co si vaše tělo a mysl přeje, budete mít úžasný rok!

Krátké měsíční předpovědi pro Štíra na rok 2018

Leden – nastanou náhlé změny. Je výborný měsíc pro změnu práce a začínání podnikání.

Únor – musíte se dívat vpřed, proto se koncentrujte na budoucnost.

Březen – budete očekávat podporu od svých kolegů i rodiny, ať budete dělat cokoliv.

Duben – je velmi citlivý měsíc. Naučte se odpouštět a koukejte vpřed.

Květen – budete mít silnou možnost se zamilovat.

Červen – období bohatství a prosperity. Buď se u vás uskuteční skvělý obchod a nebo se provdáte.

Červenec – červenec je dobrý čas na lásku, sex a romantiku.

Srpen – vypadá to na pokrok v kariéře. Pozor na zdraví. Možná budete mít potíže s plícemi.

Září – ukazuje potřebu naučit se nové technologie abyste mohli postoupit dál.

Říjen – nejvíce duchovní část roku 2018 pro Štíři. Vaše intuice a psychické síly jsou velice přesné.

Listopad – měsíc, kdy je třeba věnovat se vaší rodině. Ovládejte svůj hněv.

Prosinec – prosinec bude pozitivní a šťastný měsíc. Pořádně si však pohlídejte to, co chcete koupit.
 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com