Štíři by se měli vzdělávat!

05.12.2015 20:35

Dost jste se v minulých letech přetvařovali. Z hvězd pro rok 2016 vyplývá, že vy sami si přejete, aby kolem vás byla jen samá upřímnost, otevřenost a férové jednání. Sami jste se ujistili, že vás stojí dost energie lhát rodině, přátelům, či zákazníkům. Vaše náročné hry pravdy a lži se ve finále stejně otočili proti vám. Vytvořte si kolem sebe pohodlí. Staňte se příkladem pro ostatní, co se upřímnosti a spravedlnosti týká!

Zkuste se zaměřit v roce 2016 na vzdělávání. Nikdo vám samozřejmě neodepře maturitu, či vysokoškolský diplom, nicméně člověk se neustále může vzdělávat. Navíc, v dnešním rychle se učícím světě, je neustále potřeba rozšiřovat své obzory. Pokud jste, drazí Štíři, o dalším vzdělávání uvažovali, nyní je ten správný čas vrhnout se na dráhu studenta.

 

Láska

Emocionální život pro vás bude v roce 2016 skutečnou výzvou! Sice můžete očekávat lásku, ale ne romantickou a poklidnou, nýbrž protknutou nejistotou a spory. Ženy se snadno zamilují do exotických mužů. Pány naopak bude lákat kráska podobná bohyni Afroditě. Nezáleží na tom, jak moc jste jiní. Během několika hodin do sebe můžete být naprosto stejně bláznivě zamilovaní. Kdykoliv se můžete zamilovat, ale nezapomeňte, že v doušcích lásky se také můžete velmi rychle utopit. Proto zpomalte a nespěchejte s žádným rozhodnutím, co se vztahů týká! 
 

Práce

Rok 2016 může být pro vás Štíry, co se práce týká, tak trochu chaotický. Dávejte si proto dobrý pozor, jak si děláte poznámky a co si kam poznamenáváte. Ti z vás, kteří v roce 2016 upřednostní pohovku před tvrdou prací, nejspíše přijdou o práci. Pouze svědomití Štíři v roce 2016 uspějí. Zásadní také pro vás bude být hodně v kolektivu. Jedině tak poznáte, koho je lepší si držet od svého těla dál a na koho se naopak můžete spolehnout. Pořádně se soustřeďte na důležité projekty, zakázky a dodržujte všechny požadavky. Je lepší udělat jednu věc pořádně, než více věcí špatně. Tím se řiďte!

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com