Štír

08.02.2017 12:36

Vše jako na houpačce, tak přesně tak se dá popsat váš rok 2017, drazí Štíři. Každopádně, ať to bude jakkoliv těžké, nezapomínejte zůstávat optimističtí co nejvíce budete moci. Dopřejte si více relaxace a méně se stresujte. Vždy v každém měsíci alespoň jeden den všechno odložte stranou.

Hvězdy říkají, že letos toho zvládnete opravdu hodně, a to jak v pracovním životě, tak v tom osobním. Neznamená to však, že je potřeba, abyste se pohybovali nějakým závratným tempem. Využijte alespoň část svého času k tomu, že budete také odpočívat a uděláte si čas sami na sebe. Zkuste také třeba něco úplně nového a neočekávaného. Uvidíte, že se váš rok 2017 stane zajímavějším a vzrušujícím.

V roce 2017 jste enormně věrní svým přátelům a partnerům. Jste tak trošku tajnůstkářští a to druhé může dovádět k žárlivosti. Tak na to pozor! Držte se svých silných stránek a uvidíte, jak pro vás bude rok 2017 úspěšný.

Osamělí Štíři najdou svoji lásku

Jestliže hledáte a stále nemůžete nalézt svého osudového partnera, nezoufejte. Milí Štíři, rok 2017 je v tomto ohledu pro vás jako stvořený. Jediné, co proto musíte udělat, je vystoupit ze své komfortní zóny. Vyzkoušejte třeba nový koníček. Tam poznáte nové osoby. Buďte více otevření. Tak k sobě přitáhnete ty správné lidi a nakonec i nového partnera.

Všeobecně vám hvězdy v lásce na rok 2017 předurčují poklidnou hladinu, jste-li v dlouhodobém vztahu. Jen se nezapomeňte s partnerem podělit o vaše zážitky, ať nemá pocit, že ho ze svého života vynecháváte. Budete také muset učinit více kompromisů, než obvykle. Ujistěte se, že se s partnerem navzájem chápete a rozumíte svým potřebám. Mluvte o všem, naslouchejte si, zvláště plánujete-li založit rodinu.

Zkrátka, Štíři, budete se mít dobře, pokud budete váš vztah s partnerem udržovat vyrovnaný. Skvělou zprávou pro vás jistě je, že ať jste již na začátcích svého vztahu, nebo se svým milým již nějakou dobu lóže sdílíte, čeká váš nesmírně vášnivý a vzrušující rok v ložnici!
Nezapomeňte ale také někdy vylézt a zjistit, co se událo mezi vašimi přáteli. Vyražte s nimi do společnosti, bavte se a užívejte si příjemných chvil. Je to ta nejlepší cesta k tomu, abyste si skutečně užili toho, co milujete a potkali jste se s lidmi, kteří milují to, co milujete vy.

Kariérně jste na špici

Hvězdy vám předurčují, že budete opět pracovat více, než v předchozím roce. Ale ne bez odměny! Budete za skutečné profesionály. Až doděláte všechnu svoji práci, dokonce si možná ještě požádáte o další. Abyste dosáhli patřičného ocenění a úspěchu, buďte zdvořilí a milí na svého nadřízeného, ale i ke svým spolupracovníkům. Nezapomeňte, že prostředí, ve kterém pracujete, také hodně ovlivňuje vaše výsledky. Tak proč si ho znepříjemňovat?

O peníze nemusíte mít vůbec obavy

Protože budete pracovat více, budete mít i více peněz než kdykoliv předtím. Máte-li v poslední době finanční problémy, buďte bez obav. Nyní se vše vyřeší. Až vyděláte dost, penízky si pořádně přepočítejte a bezpečně si je uložte na horší časy.

Sršíte energií

Tento rok je plný energie pro většinu znamení ze zvěrokruhu, vás, Štíři, nevyjímaje. S touto energií byste mohli skály lámat, avšak bohatě postačí, když si dáte patřičně do těla nějakým pohybem. Pokuste se udržovat a formovat svoji postavu. I vaše psychika bude báječná. Můžete dokázat věci neskutečné, jak ve škole, tak v práci.

Všeobecná charakteristika pro Štíry na rok 2017

Věci se ve vašem životě odehrají rychleji, než kdykoliv dříve. I když se to může zdát stresující, nepřemáhejte se pracovat více, než je zdrávo. Jestliže jste opravdu hodně vystresovaní, upusťte páru, jinak onemocníte. Zajděte si zaběhat, zaplavat, zacvičit, s přáteli na víno, ať rozptýlíte svoji mysl. Zkrátka nezapomínejte občas vypnout a odpočívat.

Krátké měsíční předpovědi pro Štíry na rok 2017

Leden

romantika, vášeň... v mrazivém lednu vás zahřeje obojí. Je proto ideální doba na schůzky. 

Únor

v únoru si budete užívat zábavy, přátelé, posezení. Zažijete pohodu, odpočinek a zábavu.

Březen

nastává nejvhodnější čas na hledání práce a zaměstnávání nových lidí. Proto, pokud přemýšlíte o změně, je ta nejlepší doba.

Duben

Merkur stojí ve vašem znamení. Budete emocionálně velice vyrovnaní.   

Květen

je vynikající čas pro vydělávání peněz a nalezení vynikající práce, nebo třeba povýšení.

Červen

chcete-li něco ve svém osobním, či profesním životě změnit, je příznivá doba. 

Červenec

je na čase začít redukovat váš stres a věčné obavy.

Srpen

budete jaksi nervózní. Pokuste se ale nic neuspěchat. Mělo by to nepříjemné následky, co se vaší budoucnosti týká. 

Září

tedy, vy se nezdáte! Vypadá to, že vás čeká nějaký románek na pracovišti. Obecně září pro vás bude měsícem milostným aférek. Opatrně, ať se nezapletete do něčeho složitého. 

Říjen

vše si rozmyslete dvakrát, než učiníte konečné rozhodnutí.

Listopad

čeká vás nějaká proměna a nějaké změny. Ať se jedná o cokoliv, bude se vám dařit.

Prosinec

Pozor! Merkur opět stojí ve vašem znamení a snaží se cloumat s vaším životem. Proto se do věcí nevrhejte zběsile a po hlavě. Vše má svůj čas.

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com