Smrtelná nehoda Nikoly B. U Obrnic na Mostecku – zůstala její duše uvázána k místu nehody?

15.07.2017 19:40

Předně již nyní v perexu chceme upozornit, že se na tomto případu nechceme nijak zviditelňovat, ani ze zesnulé dělat celebritu, či maniaka. Zastáváme nezávislý názor, nikomu nic nevnucujeme. Tento článek pojednává o tom, co se stalo s duší Nikoly B. po její smrti. Kam její duše přišla? Co se vůbec děje s dušemi takto tragicky a náhle zesnulých osob?

V tuzemsku, ale i v zahraničí se rychlostí blesku rozjela zpráva o tragické autonehodě dvou dívek Nikoly Barabášové (21) a Nikoly V. (22), které se ve čtvrtek, 6. 7. 2017 vydaly z Mostu směrem na Bílinu za kamarádem. Černý VW Beetle Nikoly Barabášové se po rychlostní silnici číslo 1/13 místy řítil i 180 km rychlostí. Bohužel, řidička nezvládla ve vysoké rychlosti řízení a narazila do protihlukové stěny. Nikola V. byla poměrně lehce zraněna, Nikola Barabášová však takové štěstí neměla. Náraz byl tak silný, že její zranění byla neslučitelná se životem a po leteckém převozu do nemocnice svůj boj o život prohrála. Co se však stalo s její duší? O tom si povíme niže...

Duše náhle vytržená

Často se stává, že duše, která své tělo opustí náhle, kupříkladu při vraždě, nebo právě při autonehodě, vůbec neví, co se s ní stalo. Ani si neuvědomuje, že již není živá, a tak má tendenci navštěvovat školu, chodit do práce a chovat se normálně, jako když byla v těle. Může pobývat i přímo v místě, kde vyhasl její život. Je zmatená. Dá se říci, že bloudí. Neví, proč si ji druzí nevšímají. Uvědomění si, že již není možnost se vrátit do fyzického těla, neboť je po smrti, nějakou dobu trvá. Poté, když si svoji smrt uvědomí, obyčejně ale stále setrvává na místě nehody. Proč?

Duše si žádají své nástupce

Když zůstaneme stále u nehod, funguje to údajně jednoduše. V některých úsesích se stává více dopravních nehod, než v jiných. Prý to není náhoda. Tam, kde již jednou vyhasl život, duše zesnulého údajně setrvává do té doby, než dokončí úkoly, které zde na zemi za svého života nestihla. Jakmile je dokončí, je připravena jít do světla, jenže za sebe potřebuje náhradníka. Musí proto čekat tak dlouho, dokud opět něčí život nevyhasne právě na jejím stanovišti. Duše toho, kdo zemře, tak zastává místo duše, která konečně může odejít do světla. Funguje to podobně jako s převozníkem na řece. 

Proč o tom mluvíme? Na internetu se na několika místech objevila fotka po srážce zdemolovaného VW brouka zesnulé řidičky Nikoly Barabášové. Na tom by nebylo nic až tak divného, kdybychom si fotku neprohlédly pozorněji a nezjistily, že na autě je jakýsi zvláštní odlesk připomínající lidský obličej a ruku. Posuďte sami, zda se jedná jen o pouhý odraz lámanéhé světla, nebo se skutečně ve zdemolovaných dveřích objevuje tvář člověka. Jedná se snad o duši Nikoly Barabášové? Může její duše opustit auto, které Nikola za svého života milovala a které se jí stalo osudným, nebo je zatím zmatená a bloudí? Nastoupí snad poté přímo na místo své nehody a bude varovat další řidiče před rychlou jízdou? Posuďte sami.


Ještě bychom rády dodaly, že jsme si všimly podivné zvláštnosti. Dívky jely po silnici I/13 a všichni zajisté víme, co se říká o číslu 13. Navíc, havarovaly nedaleko motelu Joker. Na tomto úseku se stává poměrně dost dopravních nehod. Může za to možná terén, který svádí k rychlejší jízdě, anebo také něco jiného. Když se na to člověk podívá trochu jiným pohledem, zdá se, že je to až mnoho náhod. Co myslíte? 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com