Ryby

08.02.2017 13:18

Milé Ryby, hvězdy vám předurčují, že rok 2017 pro vás bude naprosto famózní, budete-li vše dělat krok za krokem. Obětování zábavy za ochranu je závazek na dlouhou dobu. Nebojte se si však užívat života, víte-li, že si to můžete dovolit. Naskytnou se vám vynikající příležitosti k trávení volného času s vašimi přáteli. Bude to velmi dynamické.

V lásce se ukážete zcela sví

Budete více emocionální. Ukážete se v celé své kráse novým a neznámým lidem. To k vám v roce 2017 může přitáhnout ty správné lidi. Jestliže jste svobodní, brzy se na obzoru pro vás objeví ten pravý partner. Pro znamení Ryb všeobecně bude spíše typické na rok 2017 několik menších vztahů, než jeden dlouhý.

Jste-li dlouhodobě zadaní, hvězdy poukazují na to, že je čas posunout se dál. Abyste si udrželi krásný romantický vztah, je potřeba začít s partnerem podnikat zcela nové věci. Užijte si spolu více schůzek, nebo podnikněte společnou dovolenou, jen ve dvou. Váš sexuální život bude také velmi vzrušující. Ujistěte se však, že neztrácíte příliš mnoho své ohromující energie. Ideální doba nastává i pro ty z vás, kteří plánují rodičovství.

Co se přátelství týká, letos si rádi vyhodíte z kopýtka. Hvězdy vám slibují pěkný a zábavný čas.

Práce vám půjde od ruky

Můžete si udělat spoustu nových přátel mezi svými kolegy z práce. Vše půjde hladce. Je vědecky dokázané, že pokud se přátelíte se svými kolegy v práci, vytváříte si tak příjemné pracovní prostředí a vše jde snáz. Tento druh přátelství učiní váš pracovní život jednodušší.

Rybičky, váš nadřízený, nebo partneři v podnikání, budou rádi přijímat vaše kreativní nápady a myšlenky. Nebojte se je proto v roce 2017 prezentovat. Jestliže stále studujete, to samé aplikujte ve školním prostředí. Snadno si utvoříte přátelé mezi učiteli a vašimi spolužáky.

Nad financemi bděte!

Hvězdy si žádají, abyste své finance opatrovali jako oko v hlavě. Může se totiž lehce stát, že je snadno získáte, ale také snadno ztratíte. Neutrácejte peníze tam, kde to není třeba. Nejlepším řešením bude si peníze pořádně šetřit. Láká-li vás utrácení, najděte si nějaký koníček, ať rozptýlíte mysl. Zažijete u toho spoustu zábavy a ještě ušetříte korunky.

Energie vám rozhodně chybět nebude

Wow! Budete plní energie a dynamiky. Budete se cítit jako znovuzrození. Tato energie vám dá potřebnou sílu k tomu, abyste mohli dělat vše to, co si jen přejete a chcete. Nestresujte se malými a zbytečnými věcmi. Užívejte si každý den. Abyste udrželi svoji mysl klidnou, zkuste třeba muzikoterapii.

Všeobecná charakteristika pro Ryby na rok 2017

Letos se vám nabídne spoustu příležitostí ke změnám. Mohou to být změny v oblíkání, účesu, sportu, změny bydliště, partnera, koníčků. Využijte své skvéle předtuchy k okořenění svého přátelského života. Vaši přátelé to jistě ocení.

Krátké měsíční předpovědi pro Ryby na rok 2017

Leden

v lednu hrozí problémy na přátelském poli. Dávejte si dobrý pozor na to, co komu řeknete.   

Únor

12. dům je aktivní. Proto se silně projevuje vaše nezávislost. 

Březen

budete zářit oslnivou krásou. Také budete na vrcholu se svými schopnostmi.

Duben

vyřeší se všechny problémy na pracovním poli. Pozor si dávejte na své zdraví!

Květen

nastane mnoho změn v rodině. Vaše psychika bude potřebovat jistou péči.

Červen

aktivní je čtvrtý dům a ten říká, že strávíte krásné chvilky se svým milovaným.

Červenec

aktivní je pátý dům. Pomáhá vám objevit sebe sama.

Srpen

pozor! Ve vašem znamení nyní stojí Merkur. Ten napáchá jakési problémy ve finanční oblasti.

Září

vypadá to, že v září se někomu budou zapalovat lýtka. Nejspíše se objeví i nová nabídka na práci.   

Říjen

v práci budete prosperovat.

Listopad

můžete plánovat, ať se jedná o cokoliv.

Prosinec

ukazuje na skvělé období ve vaší profesi. Bohužel se můžete přepínat, což by mohlo vést ke zdravotním problémům. Pracujte, ale také zároveň nezapomeňte odpočívat.

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com