Ryby, v roce 2018 hlavu vzhůru!

23.10.2017 20:37

Milé Ryby, hvězdy vám na rok 2018 předpovídají, že budete moci dělat spoustu věcí, které máte v oblibě. Možná jste v roce 2017, nebo i dříve zanedbávali své koníčky. Nyní je však čas se jim věnovat a nově získanou tvůrčí energii vložit do projektů, které budou zvlášť užitečné. Je velice pravděpodobné, že tato energie vás inspiruje zkoušet věci dělat jinak, nebo udělat zásadní změny ve vašem životě!

Rok 2018, jak jsme se již výše zmínily, bude plný změn. Nefunkční věci budete muset změnit, nebo zcela vymýtit, to, na čem vám záleží, ale nejste s tím tak docela spokojeni, budete muset změnit. Prioritou pro vás bude, abyste byli šťastní a to si žádá určité změny. Ujistěte se, že to, na co myslíte a to, co jednou vyřknete, také uděláte. Vaše intuice bude silná, ale intuitivně se tento rok nerozhodujte. Hvězdy velí rozhodovat se podle logiky. Nastávající rok pro vás, drahé Rybičky, bude více zábavný, ale budete také potřebovat více vážnosti ve všem, než obvykle.


Láska – už nemusíte být dál sami!

Rok 2018 by pro vás mohl být úžasný, pokud se rozhodnete vplout do nějakého vážného vztahu, jste-li již delší dobu sami. Jestliže jste již nějakou dobu zadaní, popřemýšlejte o tom, zda jste k sobě s partnerem skutečně upřímní, ale také naslouchejte tomu, nejen co chcete vy, ale také tomu, co chce váš protějšek. Ve stabilním vztahu je možné provést nějaké změny. Hvězdy prozrazují, že byste si měli užívat i malých věcí a nikam byste neměli pospíchat.
Jestliže plánujete stát se rodičem, ujistěte se, že s partnerem chcete oba to samé.

Co se týká přátel a rodiny, ujistěte se, že než začnete hovořit, zklidníte se. Hrozí emocionální a impulzivní výbuchy. Zatímco rodina a přátelé vás jistě znají lépe, než váš partner, že vůči nim můžete jednat hrubě, nebo hloupě. Ujistěte se, že máte své pocity pod kontrolou, než něco vypustíte ze svých úst. Mohlo by se lehce stát, že někomu ublížíte.


Kariéra – tvrdá práce se vám vyplatí

No, nudit se rozhodně nebudete. Alespoň zpočátku roku ne. Hvězdy ukazují, že budete mít spoustu práce. Také říkají, že je dobré zabrat, protože když zaberete hned zpočátku roku, vaše úsilí se s vámi potáhne jestě dlouhou, dlouhou dobu a budete z toho těžit. Na jaře přijde čas na odpočinek a na zmínění se ostatním o svých tvůrčích nápadech.

Věnujte se své práci pozorně, nepřehlédněte žádný detail. Možná toho budete muset spoustu změnit, abyste byli šťastní, nebo změníte pracovní místo. V každém případě, než se rozhodnete, ujistěte se, že tento razantní krok můžete učinit.


Peníze – s financemi opatrně

Rok 2018 pro vás bude velkou výzvou, co se týká financí. Bude se vám zřejmě poměrně často stávat, že někam dojdete, za výlohou obchodu najdete nějaký pěkný, ale drahý kousek a budete ho chtít za každou cenu mít. Rybky drahé, brzděte! Poplaťte to, co musíte a myslete na horší časy. Rezerva se vždy vyplatí. Jestliže jste však v balíku, nebo máte našetřeno dost, můžete si trochu dopřát. Ale nepřehánět!


Zdraví – udržujte se vitální a plní energie

Nejdůležitější ze všeho bude, abyste se cítili dostatečně odpočatí. Věnujte proto dostatek času odpočinku a spánku. Jedině ten vám dodá tu správnou dávku energie. Hvězdy také poukazují na to, že byste měli začít žít zdravěji. Hovoří se zde zejména o nějakých stravovacích návicích a dietách. Pro vaše znamení se doporučuje jíst spoustu brokolice, špenátu, okurky a dýně, v jakékoliv podobě.


Všeobecná charakteristika pro Ryby na rok 2018

Budete-li flexibilní a učiníte nějaké změny, vaše budoucnost bude ochráněna.


Krátké měsíční předpovědi na rok 2018 pro Ryby


Leden – budete plní energie. Je to měsíc úspěchů a nezávislosti.

Únor – nastává spirituální čas, kdy budete štědří. Budete se učit vyjednávat sami se sebou.

Březen – projevíte více důvěry jak ke svému okolí, tak k sobě samým. Objeví se i větší sebeúcta.

Duben – vaše finanční spekulace vám konečně začnou přinášet kýžené výsledky.

Květen – pozor na obžerství. Krom toho se budete snažit vzdělávat.

Červen – bolí vás kolena a ramena? Tu bolest nepřehlížejte!

Červenec – nastává čas vhodný na změny v práci a podnikání, pokud tedy nějaké plánujete.

Srpen – cítíte se poněkud neklidní. Za to může retrográdní Merkur. Upalujte na dovolenou.

Září – měsíc, kdy si potřebujete všímat a hlídat své zdraví. Klidně si naplánujte návštěvu lékaře.

Říjen – že byste byli trochu roztěkaní? Ano, říjen o tom hovoří. Budete velice aktivní, možná příliš.

Listopad – listopad pro vás nebude lehkým měsícem. Změny vám však pomůžou.

Prosinec – váš život se konečně opět uklidní. Držte se při zemi, abyste dosáhli svých snů. 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com