Ryby musí myslet na odpočinek!

05.12.2015 20:47

Ryby, rok 2016 je úplně ideální na investování do vzdělání!


Jistě znáte to pořekadlo, žádná bolest, žádný zisk. Bez rozšiřování vzdělání nemůžete očekávat, že najdete světový objev. Samozřejmě také můžete naprosto vypnout a nechat se jen tak unášet proudem. Otázkou je, zda-li vám to bude přinášet radost? Podle všeho budete mít v roce 2016 velký potenciál na to, co skrývají ostatní.

Cítíte se osamělí? Pořiďte si chlupatého přítele. Tím se trochu rozptýlíte a nebudete tak smutní a opuštění. Rok 2016 by pro vás měl být velmi relaxační. Odpočinete si a hvězdy říkají, že ten odpočinek budete potřebovat. Ale pouze pokud nebudete úplně enormně nečinní, budete mít štěstí a přijmete něco navíc. Pěstujte své ambice. Nechtějte ale zase vyhrát za každou cenu. Užívejte si to, co můžete udělat sami. Rozvíjejte své znalosti a dovednosti, a čekejte na sladkou odměnu. 

 

Láska

„Není zlato vše, co se třpytí.“ To pro vás bude v roce 2016 platit dvojnásob. Pozor, abyste se nechytili na blyštivou návnadu. Pokud již partnera máte, nic vám nehrozí. Hledáte-li ho, dejte si dobrý pozor. Hvězdy říkají, že si nemůžete být jistí tím, zda vás čeká opravdu lákavé a chutné sousto, které si vychutnáte a užijete, nebo jen bolestivá návnada, která za to skutečně stát nebude. Budete-li dostatečně obezřetní, vyhnete se zklamání. 
 

Práce

Dočasné přivýdělky také přinesou jistý finanční obnos, ale rozhodně ne trvalý. Vy, Ryby, které dřete neustále, budete potřebovat hodně odpočinku, protože jinak brzy padnete vyčerpáním. Zkuste ze své práce odstranit všechno to, co dělat skutečně nemusíte. Odbourejte některé povinnosti, ať vám zbude více času na sebe. Jedině tak budete mít své pracovní pole čisté a bude se vám v něm lépe dýchat. 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com