Reinkarnace Jeffreyho Keena

28.02.2017 13:13

Objevuje se stále více lidí, kteří si údajně vzpomínají na své minulé životy. Jedním takovým má být i bývalý hasič, Jeffrey Keen. V minulém životě prý byl generálem v americké občanské válce!


Jeffrey Keen (1947) byl obyčejným zástupcem šéfa hasičů ve Westportu v Connecticutu. Nikdy se nezabýval převtělováním duší, ani na posmrtný život nevěřil, nicméně to vše se jednoho dne změní. V roce 1991 se vydává na výlet po národních památnících. Ocitá se v Marylandu a Sharpsburgu. Když se Jeffrey prochází po Sunken Road, náhle se cítí neskutečně smutný a vzteklý zároveň. Pociťuje tak silné emoce, až se dokonce začíná dusit. Po přívalu těchto emocí se cítí nesmírně vyčerpaný. „Nedovedl jsem to pochopit. Divil jsem se tomu, co jsem cítil a jak jsem se cítil. Byl jsem nesmírně slabý. Tak, že jsem se ani nemohl dostat k autu. V hlavě jsem měl tisíce otázek, ale žádnou odpověď.“ Uvádí.

Muž, kterému jakoby z oka vypadl


Na místě si zakoupí časopis, který pojednává o bitvě, konkrétně o americké občanské válce, která se na místě odehrála dne 17. září 1862. V ten den se na místě střetly dvě armády, které bojovaly o Antietam. Došlo k masivní ztrátě na životech. Zabito bylo okolo 23 000 lidí a dodnes je tento den považován za jeden z největších krveprolití vůbec.
Jeffrey zakoupený časopis na čas odloží a vrátí se k němu až po roce, kdy v něm začne listovat. Na jedné stránce narazí na fotku muže, generála Johna B. Gordona, který je Jeffrymu neskutečně podobný. Keen se následně pídí po generálově životě. Dozvídá se, že byl několikrát zasažen na bitevním poli, tedy v místě, které Keen navštívil a kde se cítil tak sklíčeně. Dále si všímá znamének,  které Keen na svém těle má. Ty prý přesně odpovídají tomu, kam byl Gordon zasažen. Muži mají i podobné zvyklosti. Gordon za svého života údajně rád stál s rukama zkříženýma za zády, stejně tak Keen a mají i podobný styl psaní. Je to vše jen náhoda, nebo se opravdu jedná o důkaz reinkarnace?

Osudové třicetiny


Když Keen slaví 30. narozeniny, začne ho nesmírně bolet čelist. Bolesti neustupují, naopak se zhoršují a Keen již nemůže ani jíst, ani spát. Rozhodne se proto dojít si k lékaři. Ty však příčinu najít nemohou. Zuby jsou v pořádku, kosti také a žádný zánět, ani zranění není patrné. Tak, jak se bolest objevila, zase začne ustupovat. Bolest se objeví na den přesně, na Keenovy 30. narozeniny, 9. září 1977. Generál Gordon byl zraněn v obličeji u Sunken Road 17. září 1862. Shodou okolností v ten den slavil narozeniny, 30. narozeniny. Keen navíc má na obličeji, nad levým okem tři znaménka v podobě jizev a to přesně v místech, kde byl generál zraněn. Až moc náhod na jednoho člověka, no ne?

Případ Jeffreyho Keena je považován americkými badateli za jeden z nejlepších prokazatelných případů reinkarnace vůbec. 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com