Rakům bude v lásce přáno!

05.12.2015 20:23

Začátkem roku 2016 se Raci budou cítit jaksi bez energie, možná až v depresi. Závěr roku 2015 pro vás byl vyčerpávající, ať už co se pracovních povinností týkalo, nebo soukromých záležitostí a s lepší náladou tak nevstupujete ani do roku nového. Milí Raci, vy se ale budete muset co možná nejdříve vzchopit, protože ve hvězdách je psáno, že rok 2016 pro vás bude velmi pokrokový, co se seberealizace a nové práce týká. Náhle budete mít mnoho příležitostí, jak si vydělat peníze a zvýšit svoji prestiž.

I když býváte velmi opatrní, buďte v roce 2016 také obezřetní ale ne zase příliš, aby vám neutekla nějaká báječná šance. Jste-li dobří v literatuře, zkuste si založit blog, umíte-li dobře vařit a vymýšlíte-li nové recepty, nahrajte nějaký super vychytaný návod na jídlo na youtube.com. Záleží jen na vás.

Pokud budete chytří a dostatečně vytrvalí, váš současný zaměstnavatel si jistě brzy povšimne vašeho úsilí. Budete mít hodně obdivovatelů. Rok 2016 je pro vás nejlepší výzvou, jak prolomit stereotyp!

 

Láska

Co se lásky týká, můžete být v roce 2016 opravdu velmi spokojení. Budete mít na růžích ustláno. Kromě partnera nezapomeňte také na ostatní vztahy, zejména na vztahy se svojí rodinou a rodiči. Kupte mamince nějakou pěknou květinu a řekněte jí, jak moc ji máte rádi. Projevíte jí tak svoji vděčnost a nesmírně ji potěšíte.

Práce

Ani v kariéře nebudete zaostávat. Budete stoupat a růst, ale z toho, jak se bude váš postup vyvíjet, můžete být trochu v rozpacích. Dáváte přednost spíše tomu, co znáte, než cestě naprosto do neznáma. Buďte ale připraveni. I pokud se držíte toho, co je vám důvěrně známé, stejně se naskytnou věci, které jsou vám cizí. Mějte na paměti, že i nudná práce vám může přinést zajímavý prostor pro seberealizaci. Nevzdávejte se!

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com