Rak

08.02.2017 11:41

Raci, tento rok vám bude utíkat neobyčejně rychle. Budete muset spoustu věcí řešit za pochodu, takže si toho nezkoušejte vzít více, než víte, že zvládnete. Než se vůbec do něčeho pustíte, ujistěte se, že jste si to dobře rozmysleli. Nepromyšlené věci a následné jednání způsobují problémy, letos obzvlášť.


Co se vztahů týká, budete, milí Raci, zažívat mnoho romantických chvil. Mnoho pocitů vás potáhne do vztahu. Obecně vzato, pro ženy Raky i pro muže Raky, pokud správně využijete přívaly své energie, bude tento rok velice úspěšný. Život se možná občas bude zdát lehce matoucí, ale vše bude jednodušší, když budete vědět, co máte očekávat. V roce 2017 si můžete být více jisti tím, co vám tento rok přinese.


Raci, v lásce najdete sami sebe

Budete zažívat nečekané výbuchy své duševní, ale i fyzické energie. Zvýší se také vaše romantické prožívání. Pokud jste již delší dobu zadaní, připravte se na neobyčejně romantické chvilky plné vášně. Budete milovat více, než kdykoliv předtím. Budete vášnivější, žhavější a více sexy. Může se stát, že díky vaší přitažlivosti poměrně rychle „skočíte“ do rodičovských povinností. Neobávejte se. I pokud byste se, drazí Raci, měli stát rodiči, budete perfektní a váš svazek bude fungovat po všech stránkách.


Jestli nemáte stálého partnera, hvězdy vám na rok 2017 předpovídají, že se konečně ten jeden osudový najde. S vašimi novými romantickými pocity zvládnete najednou přijmout daleko více lásky, než běžně. A dovedete také více lásky dát. To vás povede k něčemu nádhernému. Jen se nebojte začít něco nového, nebo potkat někoho nového.

Co se přátelství týká, i v této oblasti se vám, Ráčci, bude dařit. Budete velice společenští. Chcete-li poznat nové přátelé, vydejte se na nová místa, nebo zkuste něco nového, co vás nesmírně přitahuje. Tento rok máte největší možnost potkat nové přátelé se stejnými zálibami.


Kariéra se letos zdá být celým vaším životem

Věci se hýbou letos rychleji, než kdykoliv předtím, především zpočátku tohoto roku. Naštěstí jste plní energie, takže ať začnete podnikat s čímkoliv, nebo řešit cokoliv, bude se vám dařit. Zvládnete všechny nové změny. Použijte svoji energii do všech nových projektů.
Dávejte si pozor na potyčky se šéfem, či nadřízeným. Nemělo by to dobrý konec.


Nastává výborný čas pro investice

Nastává vynikající čas pro investování vašich peněz. S přívalem vaší extra energií můžete dokázat věci nevídané. Můžete více pracovat a vydělávat daleko více peněz. Vy to umíte, Raci! Jen si dávejte pozor, ať se nedostanete do stresu.


Ve zdravém těle, zdraví duch, i opačně

Vaše mysl je v té nejlepší formě. Zkuste si ale do stejné formy dát i své tělo. Naučte se více pracovat se svojí energií a ovládat její přísun. Měli byste začít cvičit. Pokud nejste úplní příznivci fitness, sedněte si doma na podložku a cvičte jógu.


Všeobecná charakteristika pro Raky na rok 2017

Po většinu času roku 2017 vám hvězdy předpovídají dobrou náladu. Budete pozitivní. Vaše šťastná nálada může být občas doprovázena výbuchy energií. Jen se ujistěte, že tuto energii vydáte tím správným směrem – ke svým úspěchům.


Krátké měsíční předpovědi pro Raka na rok 2017

Leden

poukazuje na to, abyste byli schopni se přizpůsobit a otevřít se novým změnám ve vašem životě.


Únor

budete vydělávat peníze. Nerozhodujte se příliš rychle. Únor je pomalým měsícem.

Březen

dává vám vynikající prostor pro změnu profese. Musíte ale pečovat o své zdraví, zejména to duševní.


Duben

pozor na vaše zdraví. Procházejte se a často meditujte.

Květen

bude se dost projevovat vaše karma. Je třeba napravit některé chyby napáchané v minulosti.


Červen

červen je měsícem změn. Nastává správná doba na změnu vašeho šatníku, nebo vlasového stylingu.

Červenec

každý krok si řádně rozmyslete, zvláště důležité věci, jako je uzavření sňatku.


Srpen

Raci, pozor. Srpen vám přinese lásku. Vaše příjmy a výdaje budou vysoké.

Září

přemýšlíte-li o miminku, je vhodná doba. Můžete ale i založit nový podnik.


Říjen

pozor na své zdraví. Hrozí bolest ramene, nebo potíže se zažíváním.

Listopad

nastává ideální období na relaxaci. Alespoň lépe porozumíte svému vnitřnímu já.


Prosinec

váš partner vás bude nesmírně milovat. Prosinec je ideální na vylepšování vašeho společenského života.

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com