Přízrak ženy z majáku! Je skutečná, nebo je to fikce?

28.12.2015 19:05

Na světě existují místa, která jsou prý střežena dobrými duchy. Někteří duchové jsou zlí, jiní jsou jaksi neutrální, objeví se a zase zmizí. Jedním takových přízrakem má být žena z majáku v St. Augustine z Floridy. 


Duch z majáku St. Augustine

300 stop vysoký maják st. Augustin na Floridě je populární nejen pro úchvatné fotografie, které zde lze pořídit, ale také pro přízrak ženy, který se zde má zjevovat. 
Přízrak poprvé vyfotografují  na mobilní telefon dva kamarádi a to prý zcela náhodou. Když jeden fotí druhého, povšimne si zvláštního úkazu. Na fotografii spatří ženu stojící na majáku. Přitom si jsou oba prý jistí, že na majáku v tu dobu nikdo nebyl. 

Co obrázek ukazuje?

Podle fotografie je jasné, že na majáku skutečně někdo stojí a že tam někdo je, ale o koho se jedná? Na postavě je patrné, že má dlouhé vlasy, bílý šat a hledí do dáli. I když by se možná mohlo jednat jen o jakýsi rozmazaný flek, Američané o majáku hovoří jako o jednom z nejstrašidelnějších míst Ameriky. Maják svatý Augustin byl poprvé zapálen v roce 1737. Zakrátko na to se začne hroutit. V roce 1871 byla vystavěna druhá věž. Tento maják údajně zapříčinil již mnoho úmrtí.

V červenci roku 1873 během stavby druhé věže, nechá dozorce stavby hrát si přímo na stavbě několik dětí a dva přátelé. Děti se vozí v přepravním vozíku. 10. července je zrovna takovým dnem, kdy si pět dětí s vozíkem hraje. Když se rozjede, nedá se zastavit. Tento den se stane pro děti osudným. Vůz totiž vjede na molo a nakonec spadne do moře. Tři mladé dívky se utopí. Objevuje se jako přízrak snad jedna z utopených dívek?

Jsou slyšet hlasy

Na majáku se má dít dost paranormálních jevů. Návštěvníci st. Augustinu často hovoří o hlasech, které se z majáku linou, přitom nikdo jiný v okolí není. Jiní lidé hovoří o stínech, zjeveních ženy a muže, kteří prý hlídají na schodech majáku, nebo alespoň vypadají, jako když něco hlídají. Přízraky dvou mladých dívek jsou také vídány na přehlídkovém mole v horní části věže. O koho se jedná? Jsou to snad duše těch, kteří zesnuli nešťastnou nehodou v roce 1873? Nebo se jedná o zcela jiné přízraky?

 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com