Paranormální hra - Jumanji

28.04.2016 13:08

Jak moc jsou paranormální deskové hry skutečné? Všichni si myslí, že se jedná jen o výmysl, který byl zfilmován. Opak je pravdou. Existují!

 

Desková hra - Jumanji

V roce 1995 byl o deskové hře natočen film s hercem Robinem Williamsem, dodnes se mnoho neví o originálu této deskové hry, ani kde se momentálně nachází. Nicméně hlavním úkolem hrdinů bylo hru za každou cenu dohrát, ačkoliv v ní jde o holý život. Pojďme se společně podívat do světa, kde tato hra asi není jen pouhým výmyslem...

Desková hra - Joc De Moarte
Ještě  o něco smrtelnější hra pochází z Rumunska a jmenuje se Joc De Moarte. Její název se  zjednodušeně přeloží, jako " game of death ". Hra byla v  Rumunsku v roce 1700 vymyšlena a zprovozněna Princem Draculou of Wallachia, prominentním členem druhé generace celosvětové královské upíří rodiny. Dracula byl unavený z každodenního, stereotypního zabíjení a krve vysávání, chtěl skutečnou výzvu, aby okořenil svůj temný a nudný život.
 
Výzva
 
Jeho výzvu přijal neznámý Sorcerer Dimitri Diablo, který se později stal Draculovým přítelem. Stvořil nepřekonatelnou, paranormální, deskovou hru smrti, která se dnes jmenuje " King Of Hell ". Během jediného roku ji tak zdokonalil, že se jí říká diabolická desková hra z pekel. Když byla dokončena, Dracula byl první, kdo si ji s Dimitriem zahrál. 
 
Pravidla a postup hry
 
Součástí hry je další upír, čarodějnice, Lyncan, a bezbranný člověk. Hrací desková hra je o procházení temným  a prokletým zámkem, obklopeným hustým černým lesem, hráči mají ve hře vysvobozující karty a malé, magické, křištálové kuličky, které používají ke konci hry, aby se dostali skrz řídký vzduch a nebo mohli napadat pomocí vůle a mysli. Ve hře jsou ještě další bytosti, jako démoni, zlí duchové, pozemští duchové, upíři, vlkodlaci, zombie, čarodějnice, černokněžníci, a další všechna možná monstra. Hlavní podstatou celé hry je právě černý, hluboký les, který je jakoby vytvořen holograficky, ale ve skutečnosti je to aktivní, astrální projekce. Hra přivádí hráče k ďábelským činům a přání, doslova prožijí jeho reálný život. 
Hráči, aby mohli začít tuto hru, musí vypít svou vlastní krev, z nesvatého ďáblova grálu, vyrobeného z afrického, černého diamantu, vypáleného samým pekelným ohněm, aby aktivovali jeho sílu.
Zatím, kdo tuto hru hrál poprvé, zemřel až na Draculu a Dimitrie. Ten, kdo vyhraje, získá nadpřirozenou sílu a může ovládat tuto deskovou hru Diablo. Dracula málem při hře zemřel, ale Dimitri ho nechal před koncem hry vyhrát. Dracula mu poděkoval za neuvěřitelně vzrušující zkušenost a prožitek.
 
A závěr ?
Tato hra je velmi nebezpečná, neboť se při ní používá spousty démonických slov a kleteb a funguje nezávisle i bez Dimitriho! I když je založena většinou na smyšlených, paranormálních jevech, jsou zde i reálné bytosti, jako démoni, zlý duchové, monstra a další pekelná stvoření, takže se může stát, že když hráč úspěšně ukončí hru, tak se mu mohou zjevit v reálném životě a doprovázet ho. 
Poslední zaznamenané úmrtí v důsledku této hry se datuje k roku 1977. V USA ve města Winterset, na Halloweenské párty, přichází o život 43 lidí, z toho 27 mladistvých, a to tuto hru hrálo jen 6 lidí! 
Jednalo se o celý dvoupatrový dům s lidmi, kteří se stali obětmi krvavé smrti za použití Dimitriho smrtelných kleteb ve hře a paranormálního působení.
USA Paranormal Defense Agency vše rychle zametla pod stůl a celý krvavý masakr odůvodnila, jako abnormální paranormální jev. 
Dodnes se neví, zda je tato desková hra v jejich držení, anebo je někde jinde a pouze vyčkává na své další oběti...
 
TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com