Panny, v roce 2018 budete velice zaneprázdněné!

23.10.2017 20:28

I když Panny obyčejně jsou velmi zaneprázdněné, v roce 2018 to bude ještě o něco horší. Bude to na vás znát. Děláte vše proto, abyste se připravili na budoucnost? Ujistěte se, že ano.

Láska – nebudete-li se pohybovat na veřejnosti, nikoho nepotkáte

Jestliže jste svobodní a chcete mít vztah, poohlížejte se v řadách svých přátel, milé Panny. Hvězdy říkají, že právě tam byste mohli najít svůj drahý protějšek. Jste-li dlouhodobě ve vztahu, v roce 2018 to vypadá, že se přesunete k dalšímu životnímu kroku.
Přátelské vztahy budou plné příjemných chvilek. Občas se možná u někoho z opačného pohlaví objeví romantická gesta. Zde to vypadá dokonce i na uzavření sňatku. Proto, ženete-li se do chomoutu, mějte pořádně oči otevřené. Co se jen sexu týká, nepůjde vše úplně hladce. Ujistěte se proto, že svému partnerovi říkáte všechny své potřeby a stejně tak, že posloucháte ty jeho potřeby. Romantika ve vztazích vám v roce 2018, drahé Panny, bude jen vzkvétat. Bude vhodné plánovat i rodičovství. Zatímco ve vztazích to bude všechno super, v rodině to možná bude hektické. Hvězdy proto radí zůstat v klidu. Na své děti se nerozčilujte. Naslouchejte jim.

Kariéra - vše půjde jako po másle

Zodpovědnost u vás bude hrát hlavní roli. Budete-li se chovat zodpovědně, pomůže vám to k vyšší pozici. Čas od času se nejspíše stane, že budete muset spoléhat i na ostatní, abyste svoji práci dokončili. To pro vás bude pravděpodobně lehce stresující.
Zapracujte na svých komunikačních schopnostech. Bude to třeba, zvláště, co se týká psaní zpráv a komunikace se svými nadřízenými, případně potencionálními zaměstnavateli. Neustále se udržujte v pohybu, ať neusnete na vavřínech. Uvidíte, že pro vaši kariéru bude rok 2018 perfektní!

Peníze – rok 2018 vás nutí utrácet za věci, které potřebujete

Pro budoucnost bude platit, že máte šetřit. Nejspíše pocítite potřebu utrácet nejvíce peněz za ochranný systém a bezpečnost. Nenakupujte ale bez rozmyslu, jinak se později budete cítit deprimovaní. Na druhou stranu, hvězdy prorokují, že utratíte-li nějaké peníze za osoby, které milujete a na nichž vám záleží, budete se cítit lépe.

Zdraví – pocítíte větší příliv energie

Vaše mysl zbystří a vaším tělem poproudí více energie, než kdykoliv dříve. Ukončíte staré projekty a začnete s něčím novým. Neměli byste zapomínat po práci pravidelně odpočívat. Vyzkoušejte jógu, nebo meditaci. Zabere vám to nějaký čas a pomůže vám to zůstat optimističtí. Jezte zázvor a jablka.

Všeobecná charakteristika pro Panny na rok 2018

Rok 2018 se vám bude zdát jako něco, co vám bylo podáno na stříbrném podnosu. Věci vám přijdou příliš snadné. Cokoliv zkusíte, v tom zazáříte. Věnujte se pořádně své práci a ve volných chvilkách nezapomínejte na své přátelé a rodinu. Právě vaše rodina vám nejspíše přinese nejvíce štěstí a potěšení v roce 2018. Takže bez ní neztrácejte ani minutu!

Krátké měsíční předpovědi pro Panny na rok 2018

Leden – nastává čas štěstí. Budete se cítit velice optimisticky.

Únor – únor je měsícem snových možností, co se vaší práce týká.

Březen – měli byste detoxikovat svoji paměť, tělo i duši. Vaše sexualita bude zcela na vrcholu.

Duben – po psychické stránce se můžete cítit lehce na dně. Může za to retrográdní Merkur.

Květen – květen požaduje, abyste vyčistili svoji mysl a poklidili si doma. Zbavte se všeho špatného.

Červen – bude pro vás šťastným a rychlým měsícem. Očekávejte změny v kariéře, i vztazích.

Červenec – poukazuje na testování kompatibility ve vašem manželství. Pozor na pracovní oblast!

Srpen – vypadá to na nové začátky, změny a uzavírání všeho starého.

Září – budete zcela na vrcholu se svými silami.

Říjen – toto deštivé období bude pro vaše znamení velice harmonické.

Listopad – nedělejte žádná závažná rozhodnutí

Prosinec - buďte extra opatrní! Hvězdy na vás chystají konflikty kamkoliv se podíváte.
 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com