Panny by se měly vyhnout sázkám!

05.12.2015 20:29

Do roku 2016 jste se necítili nejspíše úplně nejlépe. I nadále nejspíš budete cítit úzkost z toho, co se děje ve světě. Je docela dost možné, že se rozhodnete vycestovat někam daleko od tuzemska, do jiné cizí a hodně vzdálené země, kterou považujete za bezpečnější. Pokud však máte rodinu, nebo partnera, tyto myšlenky vás, Panny, velmi rychle přejdou.

Vaše obavy pro vás představují jistou výzvu, kterou musíte překonat. V roce 2016 nasadíte tempo, které vás bezpečně dovede k vytouženému cíli. Nejbližší přátelé a rodina vás budou ve vašem úsilí podporovat. Ať už máte v plánu cokoliv, hvězdy vám budou přát a svítit vám na vaši cestu. Problémy hrozí ve zdravotní oblasti. Vypadá to, že vás v roce 2016 může potrápit krk a kašel. Proto se nezapomínejte dobře oblékat a průdušky s krkem pečlivě chránit.

 

Láska

Horoskop radí, že byste se měli zabývat po celý rok svojí rodinou a domácností. V průběhu roku může dojít k jistému uvědomění, že přítel, či partner je v některých věcech velmi pomalý a váhavý. Ocenili byste, kdyby pro vás byl větší konkurencí, ale na druhou stranu se vám jeho pomalost líbí, protože připomíná rozespalého roztomilého medvěda. Jste skvělým a praktickým znamením, ale uvědomte si, že ne všichni jsou jako vy. Ne každý bude pracovat podle vašich představ. 
 

Práce

Rok 2016 pro vás bude pracovně velmi úspěšný. Všechny vaše nápady budou velmi prosperující. Kolegové, ale i obchodní partneři budou naprosto šokovaní dokonalostí vašich nápadů a zejména tím, že pochází od někoho, kdo vypadá tak konvenčně a na první pohled nenápadně. Nebojte se navrhovat zlepšení, nebo poukazovat diplomaticky na nedostatky. Jste-li muž, očekávejte možné propůjčení nového služebního automobilu. Jste-li žena, spolehněte se na kariérní postup a bonusy, které obdržíte za vaši svědomitou práci.

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com