Panna

08.02.2017 12:13

Milé Panny, rok 2017 se vám potáhne v pomalém tempu. Asi nic nebude tak efektivní, jak byste si představovaly, ale když setrváte, vaše snaha vám časem zasloužené ovoce přinese. Nezapomeňte být zdvořilé ke svému nadřízenému, svým přátelům, ale i k rodině a nejbližším. Rok 2017 je pro vás velice důležitý, co se vztahů týká. Příliš se nestresujte a snažte se si vždy najít čas na své koníčky.

Existuje spousta důvodů, proč lidé chtějí být informováni o své budoucnosti. I pro vás, Panny, by se plánování budoucnosti mělo v roce 2017 stát prioritou. Jste vysoce inteligentními a praktickými lidmi. Rádi si všímáte detailů, takže je pro vás poměrně jednoduché vytvořit si přibližný obraz toho, jak by mohla vypadat vaše budoucnost.

Hvězdy říkají, že kolem sebe nebudete mít v roce 2017 možná úplně ty správné lidi, ale vždy se najde ve vašem okolí někdo, na koho se budete moci spolehnout a komu se budete moci svěřit. I když jste velice pracovití lidé, v tomto roce si nezapomeňte udělat čas i sami na sebe a nějaké to pobavení, rozptýlení.

Panny, čeká vás romance

Více, než kdykoliv jindy, je právě vaše hvězdné znamení, nakloněno vážným vztahům. Mohou se nést v přátelském duchu, ale také vášnivém a romantickém. Tato podivná nutkání jsou zapříčiněna výbuchy vaší energie. U mladých párů hrozí nějaké klopýtnutí ve vztahu skrze slova, proto se více zamýšlejte nad tím, patříte-li mezi mladší jedince, co chcete říci. Nesnažte se zapůsobit na ostatní. Buďte sví.

Vy, kteří jste již delší dobu ve vztahu, uvidíte věci vážně a intenzivněji, než obvykle. Může se vám zdát, že se v mnohém od sebe s protějškem lišíte. Záleží však jen na tom, jak se na to budete dívat. Za změnu vašeho vztahu možná bude moci těhotenství. Alespoň hvězdy o podobné události hovoří.

Rok 2017 bude pro starší a páry středního věku zajímavý v tom, že mnozí z vás budou chtít něco úplně nového. Přestěhovat se, najít si novou práci, nebo jet s manželem, či partnerem na úplně bláznivou dovolenou. Nastává vhodný čas k těmto změnám. Nebojte se jich. Přinesou vám velké množství zábavy. V závěru roku se prohloubí i přátelské vztahy. Jste-li sami, nezoufejte. Hvězdy předpovídají, že právě nastal správný čas pro přátelská setkání, kde můžete potkat někoho zajímavého.

V kariéře lehce zpomalte

Vy, Panny, jste všeobecně známy jako tvrdě pracující znamení. Nic vás nezastaví, vždy dosáhnete s úspěchem svým cílů. Hvězdy Pannám na rok 2017 předpovídají jakousi změnu ve vašem pracovním životě. Jak zpočátku roku budete stále vytížení, koncem roku začnete lehce polevovat, což je ale dobře.

Penízky vyděláte, ale bude to chtít snahu

V roce 2017, pokud se budete chtít „topit“ v penězích, budete muset trochu zabrat. Finance pro vás budou nadále velice důležité, jako vždy. Pracujte se stejným úsilím, jako obvykle, abyste vydělaly dostatek peněz na to, co budete muset tento rok splatit, nebo zaplatit. Studujete-li v současné době, měli byste se více zaměřit na své studium, nebo si najít brigádu, pokud tedy již nějakou nemáte.

Zvolněte své životní tempo

Rok 2017 pro vás bude stresující. Potřebujete přestávku. Potřebný odpočinek vám jistě dodá dostatek energie pro náročné dny s vašimi dětmi, nebo večery s přáteli. Merkur v roce 2017 napáchá vašemu znamení pěknou spoušť, co se týká vašeho osobního života.

Budete naštěstí ale schopni rychle reagovat, když to bude potřeba. Nabízí se vám dostatek energie k přemýšlení, pokud budete potřebovat. Ujistěte se také, že se správně stravujete. To je pro získání energie nezbytné. Zkuste být milí k ostatním a sdílejte s ostatními své dobré zážitky, zkušenosti a mnoho dalšího. Vyzkoušejte nějakou terapii, třeba jógu. Může to být pro vás velkým přínosem.

Všeobecná charakteristika pro Panny na rok 2017

V roce 2017 při vás hvězdy stojí, milé Panny. Budete po celý rok plné energie. Nikde v roce 2017 nenajdete fádní moment, tedy kromě času, kdy bude potřeba již jít ulehnout do postele. Občas vás zachvátí jakési výbuchy energie, ale ty pro vás budou ku prospěchu. Panny, rok 2017 vám může přinést naprostou vyrovnanost duše, těla i mysli.

Krátké měsíční předpovědi pro Panny na rok 2017

Leden

výborný měsíc na procvičení těla ve fitness a na relaxaci duše.

Únor

přináší silný finanční plán, zvláště těm Pannám, z nichž doslova srší sexuální energie.

Březen

budete se více zabývat duchovními otázkami, jako je život po smrti. 

Duben

duben je skvělým časem pro odklizení nepotřebných věcí z vašeho života.  

Květen

věnujte se studiím, nebo rozšiřováním svých znalostí ve vašem pracovním oboru.

Červen

není vhodný čas proto, abyste cokoliv riskovali. Více přemýšlejte.

Červenec

vaše kariéra a úspěchy budou na výsluní, ačkoliv zpočátku třeba všemu nebudete rozumět.

Srpen

srpen je měsícem, kdy je aktivní 12 domů. Vyhněte se proto alkoholu a jakýmkoliv návykovým látkám.

Září

zvýší se vaše psychické schopnosti. Můžete investovat! Vyplatí se to. 

Říjen

říjen přináší úžasné příležitosti k obohacení vaší peněženky. Láska nebude trvalá, bude jen záležitostí na jednu noc.

Listopad

listopad je ve znamení tří domů. Ty zapříčiňují mnoho aktivit v lidské oblasti kampaních a propagaci.

Prosinec

je to čas finančních možností. Čtvrtý dům si může pohrát s vašimi náladami a citlivostí.
 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com