Lvi, v roce 2018 budete muset vystoupit ze své ulitky!

23.10.2017 20:26

Vypadá to, že si budete muset ujasnit, jakým směrem se hodláte vydat. Pokud se nebudete bát, může se vám vcelku zásadně změnit život. Může vám to pomoci budovat svůj charakter a prohloubit vaše vnímání.

Láska – vše bude velmi dynamické

Po většinu roku se budete mít, co se vztahů týká, skvěle. Jen čas od času možná budete mít kolísání jako na houpačce. Vášeň může být v roce 2018 vaším druhým jménem. Ujistěte se, že právě se svým partnerem sdílíte všechny své pocity a pozorně nasloucháte jeho tužbám. Komunikace je ve vztahu velmi důležitá. V roce 2018 tomu bude obzvlášť tak. V každém případě očekávejte ve svém milostném životě změny.
Nepřestávejte také být neustále ve spojení se svými rodiči a přáteli. Mohou vám velmi pomoci a přinést vám radost. Stejně tak, jako svého partnera, poslouchejte také své rodiče a přátelé.

Kariéra – čeká vás něco vzrušujícího

Otočíte vše, na co sáhnete a kam nastoupíte. Vaše práce bude stabilní, nicméně přesto se vám naskytnou jisté možnosti. Zpočátku se to možná bude zdát být složité, nicméně pokud obstojíte, uvidíte, že se vám bude dařit dlouhou dobu. Zatím nemůžete pořádně plánovat změnu své kariéry. Měli byste ale být každopádně připraveni na to, kdyby náhle přišla.

Finance – peněz bude dostatek

Ať bude vaše práce jakkoliv složitá a náročná, vaše finance budou stabilní. Budete mít dost peněz i na mimořádné výdaje. Skvěle si vše zorganizujete, takže vám nikde penízky scházet nebudou. Nastává vhodná doba pro investice. Šetřete si peníze na horší časy, ale také se nezapomínejte potěšit v časech přítomných.

Zdraví – nezanedbávejte se!

Se zdravíčkem je to u vás, milí Lvi, trošku horší, co se roku 2018 týká. Musíte se hlídat a být na sebe opatrní, jinak hrozí nejen úrazy, ale dlouhé a nepříjemné nemoci. Pravidelně cvičte a zkuste mít vyvážený jídelníček. Nezkoušejte překačovat své možnosti. To by se vám nemuselo vyplatit. Zminimalizujte stres, třeba meditací. Zařaďte do svého jídelníčku více zeleného. To vám udělá dobře.

Všeobecná charakteristika pro Lvy na rok 2018

Rokem 2018 se budete pohybovat velmi rychle, drazí Lvi. Hlídejte se, ať přežijete ve zdraví a s energií. V počátcích roku se vše možná bude zdát až příliš těžké, uvidíte ale, že to přejde. Jakmile si navyknete na určitý rytmus, později už to půjde samo. Rok 2018 si pořádně užijte a nezapomínejte na tolik potřebný odpočinek.

Krátké měsíční předpovědi pro Lvy na rok 2018

Leden – velice vzrušující měsíc pro vaše znamení. Ale nezapomínejte si vzít také dovolenou.

Únor – excelentní měsíc na to, naplánovat si rodičovství.

Březen – změňte svůj pohled na život. Na vše se dívejte pozitivněji.

Duben – v dubnu nastává čas k prosperitě a to ve všech oblastech.

Květen – zabodujete ve financích a kariéře. Avšak vaše zdraví potřebuje extra péči. Zkuste bylinky.

Červen – měsíc úspěchu a dosahování cílů. Může vás to ale stát trochu vašeho zdraví.

Červenec – budete se poohlížet po spirituálních odpovědích.

Srpen – v tomto měsíci je Merkur v retrográdním postavení. Vše důležité nechte na další měsíc.

Září – zaměřte se na porozumění si se sourozenci. Měli byste více komunikovat.

Říjen – vypadá to, že Mars napáchá lehké neplechy ve vaší zdravotní oblasti.

Listopad – strávíte více času se svojí rodinou a svými blízkými. Též se věnujte přátelům.

Prosinec – přichází nejvhodnější čas na změnu ve vašem životě. 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com