Lvi by měli využít svého potenciálu!

05.12.2015 20:26

Lvi, je o vás všeobecně známo, že míříte vysoko. Poslední roky pro vás rozhodně nebyly snadné a dokonalé. V roce 2016 můžete očekávat lepší směr. Planety vám velice pomohou, stejně tak vám bude ku prospěchu váš vzhled a vaše dovednosti. Samozřejmě nic nepřichází samo od sebe. Budete do toho muset vložit také trochu svého potenciálu.

Chcete-li v roce 2016 změnit váš zevnějšek, věřte, že je ideální doba. Proměna bude poklidná a důstojná. Nebude záležet na tom, co budete dělat, ale na tom, jak se k tomu postavíte a jak u toho budete vypadat. Myslete také na pozitivní změny, kupříkladu vzdělání. Otázka, která Lvům v roce 2016 vyvstane na mysli, bude znít, jak najít tu správnou životní rovnováhu? Hvězdy radí, abyste hledali rovnováhu mezi touhou po svobodě a dobrodružstvím, činností a zvědavostí a nezodpovědností, drzostí, arogancí a enormně požitkářském způsobu života. Zkrátka, všeho moc škodí, tak na to myslete!

 

Láska

V roce 2016 se budete opravdu často červenat. Vaše soustředění půjde stranou vždy, jakmile se ve vaší blízkosti objeví někdo s naprostou skvělou stavbou těla, nebo přitažlivou vůní. Nebudete trpět nedostatkem nápadníků. Nebuďte ale nenasytní. Rozhodně nezapomenete na to, aby váš protějšek nejen dobře vypadal a měl slušné finanční zázemí, ale také budete myslet na to, aby jeho duše byla čistá a jeho povaha dobrá.

Práce

Co se kariérního a pracovního pole týká, je Lvům vřele doporučováno pro rok 2016 hovořit pravdu. Můžete těžit z návštěvnosti webových stránek, z manipulace s nimi nebo z tlumočení. Nezapomeňte ale být upřímní. Právě díky otevřenosti a přímočarosti můžete získat respekt od ostatních. Lidé tak ocení nejen to, jak vypadáte, ale také, že jste upřímní. 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com