Lev

08.02.2017 12:04

Milí lvi! Hvězdy vám na rok 2017 předpovídají, že vše, co budete dělat, se sice bude táhnout v pomalém tempu, nicméně vše vám půjde od ruky. Vše dělejte pěkně krůček za krokem. Můžete díky tomu získat pocit, že toho zvládnete podstatně více, než kdykoliv jindy. Využijte proto tento čas moudře. Hvězdy vás tento rok vyzývají, abyste se zaměřili především na budování své kariéry. Jakmile dosáhnete požadovaných pracovních úspěchů, dostaví se úspěchy i jinde, především v přátelství a v milostných vztazích.

Lvi, v lásce bude vše pomalejší

Pokud jste již delší dobu ve vážném vztahu, věci se sice potáhnou pomaleji, ale to je pro vás momentálně to nejlepší vůbec. Pozor na aférky. Nemyslíte-li to s danou osobou vážně, vše uveďte hned zpočátku narovinu, neboť může dojít k velice zapeklité situaci, z které se vám bude nesnadno utíkat. Plánujete-li stát se rodičem, nejdříve si své kroky dobře promyslete!

Nic nečiňte bez rozmyslu. Dokonce ani milostné schůzky neplánujte jen tak nadarmo. Užívali-li jste si dlouho života a jestliže nyní máte stálého partnera, přemýšlejte o sestěhování se. Možná se dokonce již zabýváte myšlenkou na vdavky. Jste-li svoji, hvězdy říkají, drazí Lvi, že je nutné se zamyslet nad rozšířením rodiny, nebo přestěhováním se do většího. Každopádně Lvům se v roce 2017 prohloubí city a vztahy. Naučí se lépe chápat sebe, své pocity, ale i pocity partnera.

Začátkem roku budete spíše zaměřeni na prožívání milostných románků, kdežto ke konci roku podle hvězd budete více času trávit ve společnosti se svými přáteli. Kdo ví? Možná, pokud nejste právě ve vztahu, se z jednoho z vašich přátel stane nakonec více, než doposud byl.

Kariéra poroste závratnou rychlostí

Hvězdy vám, drazí Lvi, předpovídají, že kariérně budete nesmírně úspěšní. Rok 2017 na vás, co se této oblasti týká, skutečně s rozdáváním štěstí nezapomněl. Jakmile se objeví nějaké nové pracovní možnosti, nebojte se je vzít. Během tohoto roku vám na stole přibude mnoho zajímavých pracovních úkolů a projektů, které vás mohou, jako hvězdu vystřelit přímo na nebe. Budete jasně zářit. Ačkoliv se občas budete potýkat se záchvěvy stresu, věřte, že vše zvládnete a především, vše bude lahodit vaší peněžence.

Máte-li dobrý vztah se svým šéfem, brzy si povšimne vaší šikovnosti a pracovitosti. To vám pomůže dostat se rychleji výše, na lepší pozici, což zásadně ovlivní vaši budoucnost. Základem všeho je, chovat se co nejlépe, ale zároveň přirozeně.

Vyděláte mnoho peněz

Rok 2017 je podle hvězd nesmírně nadějný i co se financí týká. Zvláště pro vás, Lvi. Pakliže jste již dříve investovali své peníze do něčeho, čemu se až doposud nedařilo, nyní zažijete převrat. Nabízí se zde také velká šance výhry v loterii. Takže pokud sázíte, rozhodně zkuste své štěstí.

Energie bude jako na vahách

Enerige u vás, Lvů, bude tento rok stoupat, ale i klesat. Je to s ní velice nevyzpytatelné, proto zbytečně nepřepínejte své síly a šetřete se kdykoliv to jen půjde. Procvičujte své tělo, meditujte, ať naberete co nejvíce sil. Pokud víte, že nemáte dostatek energie na dodělání tohoto, či onoho úkolu, nenuťte se do toho. Ztratili byste ještě více energie a navíc následně i chuti do práce. Za to vám to nestojí. Raději vyčkejte. Energie se vám po krátkém odpočinku brzy vrátí a vy budete moci dokončit své resty.

Všeobecná charakteristika pro Lvy na rok 2017

V roce 2017 budete mít v duši velké jasno. Vaše mysl bude čistá, jako nikdy dříve. Budete se snadno logicky rozhodovat, což vám napomůže v práci, i ve vztazích. Nenechte se nutit do žádných rozhodnutí. Vaše emoce budou též na vzestupu, ale i poklesu – podle nálady.

Krátké měsíční předpovědi pro Lva na rok 2017

Leden

v lednu si budete zakládat především na duchovních záležitostech.

Únor

detoxikujte své tělo. Nastal ideální čas. Dejte pryč vše neužitečné.

Březen

měsíc, kdy budete v práci i ve svém osobním životě v naprosté kompatibilitě.

Duben

v dubnu si zjistěte vše potřebné, udělejte si ucelený obraz vše si rozmyslete a teprve poté se rozhodněte. 

Květen

zbavte se svého stresu a začněte více relaxovat. Po práci zavřete dveře a nechte je práci a úkolům zkrátka zavřené. Však ono se to nezblázní. Práce neuteče.

Červen

nastává vhodná doba na zlepšení svých dovedností a rozšíření znalostí. Červen vám ale také předpovídá jakési dobrodružství. Vydejte se na nečekanou dovolenou.

Červenec

budete se cítit v naprostém klidu a za mír v duši bude moci zejména pocit nadité peněženky.

Srpen

pozor! Merkur není v dobrém postavení. Měli byste se vyvarovat veškerým riskantním finančím transakcím. Hrozí ztráta peněz!

Září

v září budete zářit! Vypadáte úchvatně a každý se ve vaší společnosti bude cítit famózně.

Říjen

říjen pro vás bude náročný. Hvězdy říkají, že za to bude moci jakási událost v rodině. Neupadejte do depresí a pokuste se zůstat v klidu. Vše se brzy opět obrátí k lepšímu.

Listopad

Mars bude vytvářet vašemu znamení problémy. Proto listopad může být stresující a hektický. 

Prosinec

Lvi, začínáte být opět optimističtí. Zamilovaní Lvi budou nejen přitažliví pro druhé ale i nesmírně úspěšní.
 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com