Kozorozi se opět dostanou výš!

05.12.2015 20:40

Kozorozi jsou a vždy budou znamením, které pomýšlí na důsledky. Obvykle se nevrháte po hlavě do akcí, aniž byste se pořádně rozhlédli. To je důvod, proč se vám v posledních letech tolik dařilo a proč jste byli úspěšní, alespoň co se materiální stránky týká. Vždycky si ale také můžete najít nějaký důvod, proč závidět druhým, že, Kozorozi? Hvězdy na rok 2016 ukazují především na to, abyste byli pokorní. Pokud ze své mysli vyloučíte pocit závisti, budete velice spokojení a bude vás hřát u srdce to, čeho jste všeho dosáhli.

V roce 2016 byste se měli také pozastavit nad svojí věčnou hloubavostí. Tato pečlivá a vítaná hodnota totiž často hraničí až s velkou zdrženlivostí vašeho znamení, u některých Kozorohů způsobuje věčné přemílání o výpočtech a u dalších zase způsobuje nerozhodnost, či lhostejnost. Vedle zdravého rozumu proto nezapomeňte pořádně naslouchat svému srdci. Nesnažte se za každou cenu veškerý čas věnovat vztahům, ale nebojte se zpomalit ve svém životním tempu. 

 

Láska

Pozor, hvězdy vás na rok 2016 varují před tím, abyste nezlehčovali problémy, které se týkají vztahů! Bude až velmi překvapivé, jak skoro vždy opatrný a zadumaný Kozoroh náhle ztratí schopnost racionálně přemýšlet, díky lásce. Růžové brýle jsou příliš krásné na to, abychom si je z očí sundávali, ale mějte na paměti, milí Kozorozi, že i růžové brýle mají určitou životnost a v roce 2016, jak je rychle nasadíte, tak si je také rychle sundáte. Nevěřte ničemu, co se v roce 2016 bude zdát až příliš krásné. Stejně, jako když dostane dárek během prezentace „zdarma“ a nakonec zjistíte, že je zdarma, pokud si zakoupíte tohle a tamto, i láska přijde a bude se zdát být dokonalá, bez jakýchkoliv podmínek, avšak bude mít svá skrytá „ale“.

Práce

Pracovní prostor bude pro Kozorohy jak jinak, než velmi důležitý, jako tomu bylo až doposud. To bude přitahovat i ostatní, stejně tak, jako vždy okouzlující vzhled Kozorohů. Hvězdy radí investovat do změny vzhledu, ale jen tak, abyste se cítili pohodlně a příjemně. Věnujte pozornost svému vzhledu, ale nespěchejte. Lidé vám v roce 2016 budou rádi otevírat dveře na vyšší pozice. Své v tom sehraje váš zevnějšek, ale samozřejmě také vaše schopnost skvělé a tvrdé práce. 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com