Kozorozi, rok 2018 se ponese v příjemném duchu!

23.10.2017 20:33

Všeobecně by rok 2018 pro vaše znamení měl být velice poklidný a příjemný. Hvězdy ukazují, že se ponese v dobré náladě a radosti. Objeví se mnoho příležitostí k radosti a určitě vězte, drazí Kozorozi, že bude jednodušší než rok 2017.

Láska – podívejte se na vše reálně a prakticky!

Budete se muset ponořit hluboko do sebe, abyste opravdu zjistili, co požadujete ve vztahu a co očekáváte. Jestliže zjistíte, že váš partner je pro vás skutečně tím jedním, jediným, učiňte s ním další krok do života.

Kozozori, jestliže se věci nevyvýjejí dobře, potom nastává čas, ukončit je. Chvilku vás to bude trápit, to je jisté, avšak v dloouhodobém horizontu je to pro vás lepší. Buďte přímý v tom, co chcete. Nebojte se. Z vašeho vztahu nezmizí veškerá vášeň a tajemno.
Hvězdy vám přímo nařizují, abyste otevřeně komunikovali o všech sexuálních přáních, potížích, ale i o těhotenství.

Co se týká vaší rodiny a přátel, rok 2018 poukazuje na to, že byste s nimi měli trávit více času. Posilněte své emoce vůči těm, kteří vás milují! To učiní váš vztah důležitějším, než doposud byl.

Kariéra – bude to trochu náročnější

V práci se rozhodně nudit nebudete. Čeká vás spousta práce, ale zamilujete si to. Budete hodně upřednostňovat mít více svobody, abyste mohli dělat to, co vás skutečně baví.
Máte-li nějaké zvláštní nápady, rozhodně si je nenechávejte pro sebe. Kdo ví? Třeba vás to jako raketu vystřelí ke zdárné budoucnosti. Pracujte tvrdě, ale také si nezapomínejte odpočinout.

Peníze – zde vyplývá nutnost ujišťování se

Neustále budete mít pocit, že si musíte přepočítat vrácené peníze, utracené peníze, ušetřené peníze, ale i ty vydělané. Budete přemýšlet nad tím, zda opravdu umíte hospodařit. Ujistěte se, že všechny vaše složenky a účty budou zaplaceny včas. Také si šetřete pro případ nečekaných výdajů. Jestliže víte, že máte našetřeno dost, nemusíte tolik škudlit a můžete si něco málo dovolit.

Zdraví – s energií budete na vrcholu

Oproti roku minulému (2017), se budete cítit plní energie. Nebudete se tolik zraňovat. Na jaře by bylo dobré zahájit nějaký cvičící rituál. Nejen pro zlepšení kondičky, ale také pro tvarování postavy. Pomůže vám to zjistit, kde máte mezery a kde jsou vaše hranice. Nepřekračujte je ale! V tomto čase budete potřebovat více energie, než jindy. Ujistěte se proto, že řádně odpočíváte.

Všeobecná charakteristika pro Kozoroha na rok 2018

Některé časy nebudou úplně jednoduché, ale Kozoroh vše zvládne! Vyzkoušejte nové věci a jděte dál. Ujistěte se, že jste k sobě upřímní stejně tak, jako k ostatním. Vše vám to usnadní a ostatním to umožní vám věřit. Buďte přímý v tom, co chcete a to ve všech oblastech života. Soustřeďte se na své cíle a dělejte cokoliv, co potřebujete udělat proto, abyste jich dosáhli, ale mezitím samozřejmě nezapomeňte na odpočinek. Jestliže uděláte všechny tyto věci, váš rok 2018 bude skvělý!

Krátké měsíční předpovědi na rok 2018 pro Kozoroha

Leden – excelentí měsíc, pokud chcete zazářit ve financích, práci, ale i ve vztazích

Únor – únor bude pomalým měsícem. Zkuste procvičit, případně rozšířit své znalosti

Březen – je dobré začít přemýšlet o promočních aktivitách a začít s novými projekty

Duben – v dubnu pozor na zdraví. Retrográdní Merkur tam činí trochu neplechy!

Květen – měli byste se věnovat duševní očistě svého těla v domácím prostředí. Uleví se vám

Červen – máte šanci ukázat, co ve vás je. Popusťte své kreativitě fantazii

Červenec - vyhněte se jakýmkoliv konfrontacím a argumentům

Srpen – vypadá to, že se zaměříte na téma života po smrti

Září – budete velice zaneprázdnění. Rozdělte se o své povinnosti, tedy nechcete-li onemocnět

Říjen - přichází testovací období toho, jak si povede ve vztazích a to na poli domácím i pracovním

Listopad - vydáte se na meditační cestu Kundalini jogy, meditace a pránického zdraví

Prosinec - prosinec poukazuje na stabilitu v kariéře, financích, ale v lásce bude třeba se posunout

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com