Kozoroh

08.02.2017 12:59

Hvězdy říkají, že pro vás, Kozorohy, bude rok 2017 rokem splněných přání. Mělo by se vám začít uskutečňovat vše to, co jste si předsevzali v letech minulých a co jste si přáli. Obecně v tento rok bude vše plynout velice pomalu. Nehledejte na tom však nic špatného. Má to svá pozitiva, a sice taková, že se vším a každým udržíte krok.

Každý den si vychutnávejte, ať každý den stojí za to. Zaměřte se na svoji rodinu a své přátelé, i když vás to táhne spíše k práci. Udělejte si zkrátka čas na to, co máte skutečně rádi. Uvidíte, že potom budete mít pocit, že rok 2017 je naprosto skvělý.

Protože jste, drazí Kozorozi, velice přemýšlívým znamením, připusťte si, že budoucnost se zkrátka dít bude. Připravte se proto na ni.

Kozorozi, ve vztazích zapracujte na kompromisech

Jste-li již delší dobu ve vztahu, žádné velké změny nenastanou. Vše bude příjemně ustálené, bez větších výkyvů. Naučte se přijímat chyby jak své, tak svého partnera. Nedívejte se na něj jen jako na člověka, který stále chybuje. Líbilo by se toto vám? Nelíbilo, že? Tak to tak nepraktikujte ani u svého protějšku. Pokuste se zapracovat na kompromisu, aby věci pěkně fungovaly.

Pro ty z vás, kteří se narodili ve znamení Kozoroha a jsou sami, doporučujeme nejdříve zapracovat sami na sobě a až poté si hledat ideálního partnera. Neříkáme tím zcela se zříci svých emocí, abyste opačné pohlaví neobtěžovali, ale trochu na nich ubrat. Především buďte věrní, chcete-li k sobě najít skutečně romantického partnera. Vypadá to, že se vám bude dařit i co se přátel týká. Hvězdy říkají, že nejspíše potkáte někoho, kdo vás bude provázet životem jako váš věrný přítel.

V práci budete kreativnější než kdykoli předtím

Pracovně bude pro vás rok 2017 středobodem vašeho vesmíru a také života. Budete pracovat tvrději, než kdy jindy, Nechcete o svoji práci přijít, proto někdy možná budete nervóznější, než je třeba. V každém případě zabodujete svojí neutuchající kreativitou. Nebojte se zkusit prosadit své nápady. Hvězdy říkají, že vaše odvaha vám přinese buď vyšší plat, nebo povýšení.

O financích budete přemýšlet

Neznamená to, že byste obraceli každou korunu, než se rozhodnete něco zakoupit, ale jednáte s rozvahou. Víte, že je potřeba mít utvořené rezervy na horší časy a neponecháváte nic náhodě. Špatně na tom nebudete, jen si popřemýšlíte o svých financích. Jestliže máte rodinu, budete o jejich zúročení přemýšlet 2x více.

Vyčerpanost s energií bude jako na váhách

Někdy vás naplní pocit, že jste plní energie, jindy naopak budete padat únavou a vyhlížet postel. Bude potřeba proto něco se sebou udělat. Ve chvilkách, kdy pocítíte, že energii máte, doporučujeme si zacvičit. Pokud cvičit nebudete, hrozí, že začnete přibírat na váze. Také na stravě byste měli trošku zapracovat. V roce 2017 vařte spíše zdravě. Můžete začít být velice neklidní. Nezapomeňte proto svému tělu dodávat dostatek spánku, aby si řádně odpočinulo.

Všeobecná charakteristika pro Kozorohy na rok 2017

V roce 2017 si můžete hodně ublížit, a to platí jak pro muže, tak ženy narozené v tomto znamení. Máte nesmírně pozitivní vlastnosti, jimiž jsou ambicioznost a touha být v kontaktu s přírodou, ale také ty negativní, jako je pesimismus a tvrdohlavost. Zkuste se proto prosazovat především ve vašich silných stránkách. Jedině tak pro vás bude rok 2017 úspěšný.

Krátké měsíční předpovědi pro Kozoroha na rok 2017

Leden

leden vám přeje ve vydělávání peněz a kariéře. Bude se vám dařit!

Únor

začněte s očistou svého těla. Zkuste nějakou detoxikační dietu. Budete hodně zaneprázdněni svojí rodinou.

Březen

pečujte o své zdraví účinnými léky z domácí lékárny. Vaše tělo to bude potřebovat.

Duben

Merkur bude v dubnu působit na poli vašeho milostného života.

Květen

hledáte-li si práci, tak v květnu pozor na nabídky, které vám přicházejí. Zaměřte se na oblast svých boků a věnujte jim patřičnou péči.

Červen

červen bude pro vaše znamení velice náročný. Hvězdy říkají, že nějakým způsobem se budou testovat vaše vztahy.

Červenec

ani červenec nemá nejlepší prognózu, co se týká vztahů a problémů v nich. Obraťte se k duchovnu. Pomůže vám se s věcmi lépe srovnávat.

Srpen

koncem léta budete vynakládat nemalé úsilí, abyste vyvážili svůj kariérní a osobní život.

Září

nastává vhodná doba, abyste si konečně odpočinuli a naplánovali si nějakou dovolenou. Hoďte vše za hlavu a relaxujte.

Říjen

v říjnu se možná trošku budete prát s vašimi játry a ledvinami. Dopřejte jim očistu. Pijte bylinné čaje, odvary a dejte si dietu.

Listopad

v listopadu budete moci převzít iniciativu do svých rukou a konečně něco naplánovat podle sebe.

Prosinec

teprve až koncem roku se splní veškeré vaše touhy a sny. Vaše celoroční snažení se teď dočká odměny. Prosinec pro vás bude silným a úspěšným měsícem.
 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com