Kniha Tajemství posmrtného života od T. J. Higgs - na smrt získáte jiný pohled

30.03.2015 14:46

Tajemství posmrtného života je velice oblíbenou knížkou, která mnoha lidem otevřela oči, co se smrti a posmrtného života týká. Doporučuji ji přečíst všem těm, kteří někoho ztratili, někdo jim umírá a nemohou se se smrtí smířit, nebo se bojí. 

www.knihybeta.cz/files/mod_eshop/produkty/full/41628_2.jpg

 

Autorka této knížky, Tracy J. Higgs, již od mala vídá duše zesnulých a předává vzkazy pozůstalým. Její jasnovidné schopnosti využívají i detektivové a média. Ve Velké Británii patří k nejvýznamnějším médiím. Knížku Tajemství posmrtného života napsala proto, aby vyvrátila chybné domněnky lidí o spirituálním světě, životě po smrti a reinkarnaci.
Uvádí na pravou míru to, co se s námi stane, až zemřeme, jak budeme vypadat až zemřeme, zda se změníme, co se děje s těmi, kteří spáchali sebevraždu, jaký mají postoj ke svým vrahům ti, kteří byli zavražděni, jak smrt prožívali ti, kteří zemřeli nešťastnou náhodou a  mnoho dalšího.

Knížka je psána velmi zajímavě, nesmírně dobře se čte. Rozdělena je do několika kapitol, kde je text prokládán vysvětlivkami autorky a jejími vlastními zkušenostmi. V knížce jsou nesmírně zajímavé příběhy ze života těch, kteří zemřeli a navštívili autorku po smrti, aby kontaktovali své blízké.

Tajemství posmrtného života nesmírně pomáhá těm, kteří se nachází v těžké životní situaci po smrti někoho blízkého, ale pomoci může i těm, kteří umírají a chtějí vědět, co je čeká, nebo těm, kteří zkrátka chtějí vědět, jak to všechno po smrti funguje.

Tuto knížku vřele doporučujeme. Sehnat ji můžete jak v knihovnách, tak v knihkupectví (kamenných i internetových) za cenu cca 195 Kč a výše.

Tracy J. Higgs napsala ještě další knížky, avšak v naší zemi je známá jen tato. Ostatní je možné zakoupit jedině přes internet a to v cizím jazyce.

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com