Kniha Miluj svůj živod od Louise L. Hay - problémy z duchovního hlediska

09.05.2015 13:50

Pokud věříte, že mnoho fyzických příznaků máte kvůli své rozházené psychice, vřele doporučuji přečíst si knížku Miluj svůj život od autorky Louise L. Hay, která vám může mnoho vašich fyzických příznaků vysvětlit.


makniha.cz/wp-content/uploads/2015/04/004501.jpg

Tuto knížku jsem dostala darem. Musím se přiznat, že celou jsem ji nečetla, ale velice mě zaujala pasáž, kde je vysvětleno mnoho fyzických příčin z duchovního hlediska. Pokud trpíte na afty, není to zapříčiněno tím, že jste prostě smolaři a trpíte na ně, ale protože v sobě zadržujete zlobu, zlá slova vůči někomu, která jsou nevyřčena. Pokud vás trápí silné akné, není to proto, že prostě máte smůlu, ale proto, že nepřijímáte sama/sám sebe, nebo, že se dokonce sebe štítíte. V této knížce najdete mnoho zajímavého. Pokud vskutku pátráte po duchovních příčinách, proč vás trápí různé fyzické nezmary, nahlédněte do knížky Miluj svůj život. Zajisté vám přinese mnoho nových poznatků.

Pokud si knížku nechcete vyloženě kupovat, zkuste se poohlédnout v knihovně, nebo si stáhněte přimo fyzické příčiny ve formátu PDF na ulozto.cz. Nemusíte utratit ani korunu a z fyzických příčin se dočtete přesně to, co je v knize. Samozřejmě se také dozvíte, co máte dělat a jak máte koukat na svět, abyste se opět uzdravili, nebo případně, abyste zabránili recidivě.

Přeji příjemné počtení a mnoho nových poznatků.

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com