Kniha Jen láska je skutečná od B. Weisse - příběh skutečné lásky, která přežívá mnoha životy

02.04.2015 15:48

Jen láska je skutečná je knihou, která opět pochází z pod ruky a z pod pera autora B. Weisse, psychiatra, kterému změnila život jediná pacietka. Tento příběh otvírá zcela nové téma, tentokrát lásky, která přežila skrze několik životů. Dva milenci se setkávají nezávisle na sobě v ordinaci doktora Weisse, který odhaluje, že tito dva mají mnoho společného. 

www.knihydobra.cz/image/cache/data/1.8%20milada/jen_laska_je_skutecna-600x600.JPG

 

Jen málokomu se podaří v životě najít lásku, o které by věděl, že je to ta pravá, se kterou si je člověk souzený a se kterou chce zůstat na věky. Občas možná máme pocit, že jsme potkali někoho, kdo je nám nesmírně známý, i když jsme si jistí, že jsme ho nikdy neviděli, možná nás ten člověk něčím nesmírně přitahuje a po několika prohozených slovech máme pocit, že se známe skoro celý život. Klidně to možné je, možná jste v minulém životě byli manželi, milenci, nebo jste byli v jiném blízkém vztahu a nesmírně jste se milovali.
Přesně o podobném příběhu je knížka Jen láska je skutečná, která je napsána dle skutečných událostí, která zachycuje naprosto úžasný důkaz reinkarnace mnoha životy, kdy se dva lidé moc milují, ale není jim přáno.

K doktoru Weissovi se oba dostávají na základě zdánlivě neřešitelných problémů. Mexičan Pedro a Američanka Elizabeth trpí úzkostmi a fóbiemi. Doktor Weiss oba uvádí do hypnózy a díky ní se u obou dostává k pozoruhodným prožitkům a zážitkům z minulých životů, kde po čase zjistí, že některé události, které se staly v minulých životech Elizabeth, jsou nesmírně podobné těm, které se udály v životě Pedra. Po čase se odhalí, že se ti dva skutečně znali, dokonce se nesmírně milovali. Více prozrazovat nebudeme, protože je zcela jistě ve vašem zájmu si tento naprosto strhující příběh přečíst a být nad ním naprosto okouzleni.

Knížka je psána velmi dobře a čtivě. Rozdělena je na kapitoly. V každé kapitole jsou popsány jak pocity doktora Weisse, tak hypnózy a životy Elisabeth i Pedra a postupné zlepšování jejich vztahů. Máte pocit, že jste naprosto vtaženi do děje.

 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com