Jev Krvavého Měsíce - blíží se konec světa?

23.09.2015 10:51


Blíží se pozoruhodný jev, který již brzy spatříme na noční obloze. Krvavý Měsíc se nám ukáže poprvé v celé své kráse v noci z 27. 9. na 28. 9. 2015. S tímto jevem se ale vážě kromě úžasné podívané ještě něco jiného, daleko závažnějšího, a sice konec světa!

Poslední ze čtyř Krvavých Měsíců!

Jedná se o okouzlující fenomén, který rozhodně stojí za pozorování. Naposledy se udál před 500 lety. Málokdo však ví, že s jevem Krvavého Měsíce je spojeno děsivé proroctví. Má se jednat totiž o poslední jev před naprostou zkázou. Tento Krvavý Měsíc je posledním ze čtveřice Krvavých Měsíců. A co, že to obnáší? Přátelé, s posledním Krvavým Měsícem prý skončí svět!

Co nám hrozí

Podle všeho Zemi má trefit obří asteroid v době mezi 22. 9. a 28. 9. 2015. V současné době se na nás řítí asteroidů dokonce šest. Jenže jeden je opravdu obrovský. Pokud nás zasáhne, Země se prý pohltí až na sedm let do úplné temnoty. 
Asteroid má dopadnou kamsi do Atlanstkého oceánu. Vyvolá kolosální zemětřesení a samozřejmě s tím i spojenou velkou Tsunami. Zničeny by byly Spojené státy, Mexiko, Střední a Jižní Amerika. 

Pohledem do současnosti

Když se podíváme, co se v současné době děje, že Chile zasáhlo silné zemětřesení, že v Kalifornii zuří požáry, Japonsko trpí záplavami a ve světě se válčí, nejsme daleko od toho, co předpovídají proroctví. Přesně tyto události mají být předzvěstí konce světa a mají předcházet poslednímu Krvavému Měsíci. 

Příroda si s námi dělá to, co chce. Ovlivnit, ani zastavit ji nemůžeme. To, co má přijít, přijde. V každém případě, i kdyby to měl být ten poslední jev, který na noční obloze uvidíme, nenechte si ho ujít! Odehraje se někdy v rozmezí od druhé hodiny ráno, do pěti hodin ráno středoevropského času. Kromě Krvavého Měsíce máte možnost vidět i Super úplněk a zatmění Měsíce a to vše na svátek svatého Václava. Jen doufejme, že nám počasí bude přát. 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com