Horor IT, který byl inspirovaný klaunem jménem Pogo

01.11.2017 18:46

Klaun jménem Pogo

 

John Wayne Gacy, měl těžké dětství. Jeho otec byl alkoholik, který ho neustále bil a v dětství byl zneužit blízkým přítelem rodiny. John vyrostl a stal se ctihodným občanem. Měl dobrou práci, byl ženatý, měl se rád. Dobrovolně se účastnil různých sociálních prací a stal se také klaunem jménem Pogo. Mezi lidmi byl velmi uznávaným občanem ve státě Illinois, který se účastnil průvodů a dětských večírků. To, co lidé netušili je, že v tomto přátelském klaunském úsměvu se neskrývala žádná dobrota, ale jen perverze a čisté zlo.

Od roku 1972 do roku 1978 Wayne Gacy sexuálně zneužil a zabil 33 mladých lidí, jejichž věk byl mezi 14 a 21 lety. Obvykle „Pogo“ své oběti mučil a nakonec je uškrtil. 29 jeho obětí bylo pohřbeno ve vlastním domě a další 4 hodil do řeky.

V roce 1994 byl „Pogo“ odsouzen k smrti smrtící injekcí. John zemřel bez toho, aniž by litoval svých činů. Jeho poslední slova byla: "Nemrzí mě zabití žádné z mých obětí. Stát mě zabíjí! Policie ani veřejnost se nikdy nedozví, kam jsem pohřbil ostatní!".

Tato tragédie a ohavnost nebyla jeho jediným odkazem. Zanechal za sebou podivné olejové malby, z nichž některé by měly znázorňovat, jak zabil své oběti.
Od té doby vzniklo mnoho děsivých klaunů, kteří vytvořili zábavní průmysl, kteří se inspirovali právě příběhem klauna jménem "Pogo".

 

Omlouváme se za případné chyby v textu. 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com