Hoia baciu

23.03.2015 23:30

Když se řekne Rumunsko a Transylvánie, každý si vybaví upírské legendy, řádění krvelačného románového Drákuly a krutého valašského panovníka. Ale ne každý si vybaví les poblíž města  CLUJ . Jmenuje se Hoia Baciu a říká se mu "Bermudský trojúhelník Transylvánie".

 

Čím je vlastně zajímavý ?

Z hlediska paranormálních jevů se má jednat o velmi aktivní místo, kam se místní bojí vstupovat a raději se mu vyhýbají. Podle nich tam na návštěvníky nic dobrého nečeká. Koho by, ale příroda přeci jen nalákala, může počítat se závratí, nevolností a prý i s vyrážkou nebo popáleninami. Údajně v lese ožívá vše, čeho se lidé bojí .

Co se tam skrývá ?

Lze tam potkat různé lidem podobné stíny, neobvyklé siluety, obrysy, černou mlhu nebo i pár zelených očí patřící neznámo čemu. Je hlášen i výskyt UFO - neidentifikovatelných létajících objektů. Někteří jsou i toho názoru, že se v lese ukrývá vstup do jiné dimenze. A když fouká vítr, tak to zní, jako by někdo mluvil...

Má mít člověk strach ?

Jsou místní pouze tak pověrčiví, nebo mají skutečně dobrý důvod, proč do lesa nechodí? Na světě je spousta tajemných míst a Hoia Baciu je jedno z nich.


 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com