Démoni lesa - autentický příběh mladých lidí, kteří skončili v zajetí démonů!

24.02.2016 21:18

Démoni jsou všude kolem nás, nevidíme je, ale jejich přítomnost je s námi. Nicolas a jeho přátelé byli roky terorizováni démony, cokoli udělali, nedokázali je setřást a zbavit se jich. Ovlivnili jeho dům, život, partnerství dokud nepoznal osobu, která mu mohla pomoci...

Jen obyčejný les ?
Vše začalo 11. září 2010, na Nicolasovi narozeniny, kdy se šli večer kolem 20 hodiny projít se svojí přítelkyní, senzibilkou, do nedalekého sousedova lesa. Najednou se vytvořila extrémní mlha, nebylo vidět na krok. Neviděli ani zpáteční cestu, pokračovali dál a v tom uslyšeli hrozné dupání a praskání větví. Oba byli vyděšeni k smrti, ale rychle šli dál k východu z lesa. Najednou se dívka zastavila, jako zmrazená, na něco nepřetržitě zírala a na Nicolasův opakovaný dotaz co se stalo po chvíli odpověděla : " Myslím, že bychom měli hned odejít " Pospíchali co nejrychleji k východu, když se kolem nich začaly objevovat ohromné stíny postav, v tom okamžiku se rozběhli, neboť ty stíny se začaly přibližovat a bylo jich čím dál více. Když konečně vyběhli z lesa ven, Nicolas se jí zeptal, co vlastně viděla, odpověděla mu, že muže, který na ně křičel : " Nejste tu vítáni, okamžitě odejděte " Po několika hodinách, to vypustili z hlavy.
 
Další den
Příští den se k lesu Nicolas vypravil sám, aby konfrontoval to co bylo ukryto v lese a ujistil se, že je to nebude pronásledovat, za pomoci souseda, kterému les patří oba zakřičeli do lesa, že mají právo do lesa chodit, pak se otočil a chtěl jít domu, les za ním se náhle proměnil, ptáci létali, jak zmatení a vyděšení, zaslechl těžké dupající kroky vedle sebe, které děsily ptáky tak, až odlétali hromadně pryč. Když přecházel pole před lesem zjevila se mu nad hlavou orba (světelná koule), která mu létala kolem hlavy.
 
Věci se obrátili k horšímu
Zdálo se, že se věci uklidnily, ale po dvou týdnech nastal rychlý obrat. Nicolas byl v přízemí na svém PC a vedle něj ležela jeho kočka, náhle uslyšel hlasité dupání těžkých bot, scházejících po schodech, ale věděl, že je sám doma, nikdo jiný v domě nebyl, byl vyděšený, a na schodech se nikdo neobjevil. O týden později, když se svou přítelkyní leželi v posteli a koukali na strop, se ho zeptala co znamenají ty černé a červené kapky na stropě, ale on nic neviděl. Z ničeho nic začal cítit depresi a zlobu bez jakéhokoli důvodu, začal se bát být ve svém vlastním domě, radši by byl v lese, nebo u přítelkyně, jen nebýt doma. Když bylo nejhůř slyšel sám sebe, jak nahlas křičí : "Kruci vypadni z mého domu, nejsi tu vítán, zmiz ". Následně se na chvíli vše uklidnilo. Nic zvláštního se nestalo až do doby, kdy jeho přítelkyně začala navštěvovat kultovně náboženskou školu. Škola je málem rozdělila, kvůli rozdílnému přesvědčení, ale horší byla ta věc, že se v této škole dělo něco zvláštního, co dovedlo některé dívky k sebevraždě. Nicolasovu přítelkyni neustále něco ve škole sledovalo a doprovázelo, byla viděna jakási černá postava chodící chodbami školy.  Tato postava jí doprovázela všude a velmi dlouho a možná, že jí stále doprovází. 
 
Co bude dál ?
Nic zvláštního se nestalo, až do listopadu minulého roku. Nicolas se svou přítelkyní šli na procházku do přírody, hned vedle lesa a znova se opakovalo to, co poprvé v lese, najednou se zastavila, jako zmrazená, cítila se velmi slabá v nohách, tak jí odnesl k autu a odjeli pryč. Nikolas nikdy nezapomene na to, co se stalo později tu noc, přítelkyně ležela v posteli vedle něj a koukala na strop, když najednou protočila oči dovnitř hlavy, takže bylo vidět jen bělmo a začala se smát démonickým hlasem, nebyl to její hlas. Běžel rychle po schodech dolu pro jeho matku, když vyběhli nahoru jeho přítelkyně seděla  na posteli se zaraženým výrazem.
 
Volání o pomoc
Nicolas věděl, že musí vyhledat profesionální pomoc někoho, kdo se zabývá paranormální aktivitou, obrátil se na svou ex-přítelkyni, která se jí zabývá celý život. Vše jí vysvětlil a ona už věděla o co jde, neboť ten samý démon jí pronásledoval 5 let, věděl, že se stane něco velkého. Ještě dříve, než společně použili spiritistickou tabulku - Ouija, ptala se tabulky sama na sebe a ta jí prozradila, že se brzy stane matkou, nebrala to vážně, byla natolik vyděšená, že tabulku odhodila a již se tím nezabývala. Když se rozešli, za rok na to otěhotněla s někým jiným, otcem dítěte byl satanista, který vyvolal  démonického ducha Behemoth, který dokonce navštívil Nicolase ve snu. Když Nicolasova ex-přítelkyně odešla od tohoto muže, vzal ho vztek a na její dům začal kreslit různé satanistické znaky, které zapříčinili vniknutí démona Behemotha do jejich životů. O tomto démonu se říká, že je nejvyšší a nejsilnější ze všech démonů, že je pravou rukou Lucifera. Je i pod jinými jmény, jeho nejčastěji používané jméno je Zoel. Tento duch jí terorizoval dlouhých 5 let a pak přešel na Nikolase, jeho přítelkyni a jeho přátele, kterým dělal ze života peklo, protože se nemohl dostat k dívce blíž.
Bylo to tak zlé, že Nicolas musel podstoupit exorcismus, který ho částěčně zbavil napětí. Pamatoval si velmi silný prožitek během vymítání, kdy ho sestra jeho kamaráda zabývající se vymítáním, vzala za ruce, všichni ostatní kolem se postavili do uzavřeného kruhu držící se za ruce a modlili se. Ona začala velmi silně na Nicolase křičet a donutila ho k nějakému silnému mručení. V ramenech pocítil lehkost, jakoby ho něco opouštělo při náhlém silném větru, který se kolem vytvořil, po ukončení exorcismu viděl černý stín opouštějící jeho tělo, najednou pocítil, že je opět sám sebou a cítil se velmi dobře. Po ukončení vymítání mu dala na krk ochranný amulet, který nesměl sundat, který ho chránil, tak že do něho nemohlo nic vstoupit. Od té doby, čas od času Nicolas prochází testováním, jestli je vše v pořádku. Tu noc co prošel vymítáním, viděl ve snu jednu z démonek, která předtím byla v jeho těle, vypadala jako elfka, měla zašlou žlutou barvu těla a veliké černé oči, na které do konce života nezapomene. Jsou neustále v jejich blízkosti a je si jistý, že jsou i nadále v tom lese.
 
Dodatek
Nicolas prošel hodně nepřijemnými zážitky při práci s odstraněním démonů a zla z tohoto světa. Dostal se k ženě, bílé čarodějnici a médiu, které mu mohlo pomoci. Věděla o něm vše čím prochází i o jeho minulých životech, kdy s démony a zlem již bojoval. Věděla, že se k němu vrátili v tomto životě, aby se mu pomstili, protože je v minulosti potlačil, poradila mi smát se jim, protože oni nemůžou existovat v místě, kde je pozitivní energie. Řekla mu větu, kterou má vyslovovat nahlas, která je přivádí k šílenství a ta věta zní : "Tma je iluze, světlo je realita, vše je světlo."
O několik týdnů později, se tato žena ozvala a řekla mu, jak má očistit démonický les. Měl strach a obavy, ale poslechl jí, a vypravil se do lesa se svou 22tkou zbraní za přímého slunce ozařující celé jeho tělo. Našel ten nejmohutnější a nejsilnější strom a řekl : "Spoj se se mnou, v boji proti zlu, vezmi si mou sílu a dej mi svojí, ať zůstane tento les ještě dlouho, potom co tu už nebudu". Takto promluvil k desítkám stromů, přitom se necítil  v lese dobře a pak odešel domů. Pár dnů po tomto, se mu žena opět ozvala a řekla mu co zanechali duchové za zprávu : "Očista byla ůspěšná, zlo opustilo les".  Doporučila mu, aby nabídl tabák domorodcům a lesnatému pozemku, po tom co udělal. Když to udělali, měla jeho přítelkyně vizi, viděla dva Indiány, muže a ženu , jak rukama naznačují poděkování za to, co udělali. Od té doby je les čistý a přívětivý. Nicolas, přesto někdy pociťuje, jak se o něj zlé síly pokoušejí, aby ho dostaly...
 
 
TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com