Blížencům se bude dařit v manuálních činnostech!

05.12.2015 20:02

Pro vás, Blížence, bude rok 2016 klíčovým! Máte šikovné ruce, tak toho využijte. Zejména právě vaše ruce vás mohou zavést na velice zajímavá a inspirativní místa. Rok 2016 pro vás tedy bude velmi výrazným. Často budete stát před volbou, před konflikty a protichůdnými názory. To ve vás může vyvolat nepříjemné pocity, ale také otázky, které si budete klást. Odpovědi na všechny vaše otázky sice nebude snadné najít, ale nakonec si s tím poradíte.

Rok 2016 Blížencům přinese nové pocity. Najednou si uvědomíte, že jste se již dříve stali obětí vašich nerealistických představ. Rok 2016 pro vás bude přelomový i v tom, že si uvědomíte, že někteří lidé s vámi jednají tak, jak si to rozhodně nezasloužíte. V každém případě se vám otevřou nové obzory a možnosti v životě. Je jen na vás, jak s nimi naložíte. Důležité je, že najdete sami v sobě důležitý zdroj energie. 

 

Láska

Pokud se chystáte pustit do vztahu, uvědomte si, že jednáte s rovnocennou bytostí z masa a kostí, která má city a zřejmě to s vámi myslí vážně. Hvězdy říkají, že partner bude vyžadovat velké množství komunikace a porozumění. Obstojíte-li, bude to velmi prospěšné pro vaši společnou budoucnost. Buďte schopni nejen naslouchat, ale také hovořit o tom, co chcete a přejete si vy sami. Nesypte to na svého partnera vše najednou. Spíše si vždy počkejte na vhodnou chvilku a buďte pozorní k tomu, jak váš protějšek reaguje a zda vůbec poslouchá. Jedině tak máte šanci se v roce 2016 dostat v partnerských vztazích skutečně daleko.
 

Kariéra

Rok 2016 bude, co se vaší kariéry týká, připomínat tu známou pohádku o Červené Karkulce. Vy budete Červená Karkulka a kolem vás bude smečka hladových vlků číhajících na to, až uděláte chybu, aby mohli skočit po vás a vašem místě. Není ale žádný důvod k obavám. Vy, Blíženci, máte velký cit pro vtip a odhalení pravé tváře pod maskou. Ujistěte se, že někdo chytrý a důležitý stojí na vaší straně. V případě potíží vám totiž právě tento člověk pomůže. 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com