Blíženci

08.02.2017 11:27

U vás, Blíženců, budou v roce 2017 probíhat změny jen velmi pomalu. Pro ostatní tak bude velice snadné s vámi udržet krok. V každém případě snižte hladinu svého stresu. Je potřeba, abyste si dali dohromady své duševní zdraví. Buďte fyzicky i psychicky v pohodě! Na vše se dívejte optimisticky. Čím více vše budete brát pozitivně a s nadhledem, tím lepší budoucnost si utvoříte.


Pro Blížence na rok 2017 platí rozhodně využít svůj volný čas k tomu, co mají rádi. Jaký bude váš rok 2017 tedy hodně záleží na tom, jak strávíte svůj volný čas.

Život je občas komplikovaný, o tom nemůže být žádných pochyb, nicméně rok 2017 přinese Blížencům jistotu do budoucna.

Blíženci, v lásce dostanete nový impulz


Blížencům se v této oblasti bude skutečně dařit, ať se již jedná o přátelské vztahy, nebo o vztahy partnerské. Jste-li sami, je obzvláště vhodná doba pro lásku. Mezi přáteli ji však nehledejte. Měli byste potkat někoho nového. Čím více nových míst navštívíte, tím větší je pravděpodobnost, že najdete svoji životní lásku.
Bohužel zde ale také hrozí, že jakmile osobu, která vás zaujme, potkáte, bude to jen chvilková záležitost. Nicméně i pokud se bude jednat o krátkodobý vztah, bude plný vášně, erotického napjetí a sexuálního vzrušení.

Pokud jste ve vztahu, očekávejte neočekávané! Žádná rutina, ale naprosté vybruslení ze stereotypu, vzrušení a úžasné chvilky se svým protějškem. Do toho spadají i zprávy o očekávání potomka.

Nejspíše potkáte také mnoho nových lidí, kteří se stanou i vašimi přáteli, kteří vás budou provázet po zbytek života.

Práce pro vás bude konečně méně stresová


S prací to budete mít, drazí Blíženečci, v roce 2017 dobré. Vše bude stabilní. Konečně se zbavíte stresu z předchozího roku. Díky tomu budete mít více mentální energie soustředit se na to, co máte skutečně rádi. Můžete začít pracovat na věci, která vás posune ve vaší kariéře. Bude to pro vás důležité, protože jste si dobře vědomi toho, že to povede k úspěchům v letech budoucích.

Ohledně financí budete hodně přemýšlet


V roce 2017 budou Blíženci hodně opatrní, co se peněz týká. Veškerá finančí rozhodnutí si necháte několikrát projít hlavou, než je učiníte. Budete investovat jen tam, kde si jste jistí, že z toho bude zisk. Finance by vám v tomto roce měly zůstat relativně stabilní.

Zdravotně jste v nejlepší kondici!


V roce 2017 budete na vrcholu svého zdraví. Jste v dokonalé kondici. Nebudete trpět na žádné nemoci. Maximálně vás postihne jemné nachlazení, ale jeho průběh bude tak hladký, že ho prakticky ani nepocítíte. Hodně spěte, ať máte dostatek energie a udržíte si své perfektní zdraví. Opatrujte své tělo. S duševním zdravím to možná bude o něco málo horší.

Všeobecná charakteristika pro Blížence na rok 2017


Snažte se nevšímat maličkostí. Soustřeďte se jen na opravdu důležité věci. Příliš nepropadejte práci a věnujte se přátelům. Nechte je, ať vás také někdy vytáhnou ven, ať si můžete odpočinout. Blíženci, zůstaňte každopádně za všech okolností pozitivně naladěni.

Krátké měsíční předpovědi pro Blížence na rok 2017


Leden

začněte s úplně čistým štítem. Vyčistěte si myšlenky a připravte si čistý blok na poznámky, co se chystáte udělat, či co chcete změnit.

Únor

únor pro vás bude náročným měsícem. Hrozí vysoké pracovní vypjetí. Naučte se práci tolik neprožívat. Ušetříte si tak spoustu energie.


Březen

pozor na nedorozumění, které může panovat na rodinném území. Naopak ve vztahu s vaším partnerem se vše zlepší. Budete zažívat romantické chvíle.

Duben

duben bude ve znamení online seznamování a online nákupů. Zkrátka objevíte kouzlo internetu.


Květen

budete-li se dost snažit, může se stát, že se z vás začne stávat zcela jiný, lepší člověk. Začnete se měnit.

Červen

v červnu hrozí hádky a rozepře ve vztazích, ale také vás čeká jakási dobrá zpráva, která se týká těhotenství v rodině.


Červenec

červenec bude skvělým měsícem. Konečně budete mít dořešeno vše, co se práce týká. Zkuste ještě zapracovat trochu na svém zdraví.

Srpen

budete se trochu prát s rodinnými vztahy. To je dáno špatným postavením planet. Buďte v klidu. Vše se jistě brzy vyřeší.


Září

máte-li nějaký neduh, září je ideálním měsícem, abyste se zbavili všech svých zlozvyků. Ať se rozhodnete přestat s čímkoli, půjde to nezvykle hladce.

Říjen

vedete-li dvojí život, je nutné se ihned svého milence/své milenky vzdát. Mohli byste se hodně divit, jak moc by vám utajený vztah zasáhl do vašeho partnerského života. Navíc si uvědomte, že neklamete jen svého partnera, ale také sami sebe. Rozhodněte se!


Listopad

mohlo by se udát něco zásadního, co vám bude ku prospěchu. Ať je to, co je to, rozhodně vás to učiní silnějšími.

Prosinec

v prosinci se ukáže, co skutečně očekáváte od vaší práce. 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com