Blíženci - nespolehliví a nesoustředění darebáci se smyslem pro pomluvy

11.05.2015 09:43

Blíženci jsou mužským proměnlivým znamením, kterým vládne planeta Merkur. Temnotu v sobě mají, jako každé jiné znamení. Jsou však o to proradnější, že oplývají nesmírným šarmem. 

fc02.deviantart.net/fs70/i/2010/144/9/0/Zodiac__Gemini_by_NA_JediKittyKaiba.png

Blíženci vládnou v měsíci květnu a červnu, konkrétně od 22. 5. do 20. 6.

 

S čím jsou protivní

Blíženci skoro nikdy nedorazí pozdě, protože by měli pocit, že o něco přichází, nebo přišli. Příliš však nezůstávají na jednom místě. Neustále někam putují a přemisťují se. Mají pocit, že by mohli narazit někde na někoho lepšího. Blíženci se dovedou naštvat neskutečně rychle, z naprostého klidu se do bodu varu dostanou během několika vteřin. Dovedou ostatní nesmírně srazit na kolena svými urážkami, zlomyslností, zároveň však se brzy opět vrátí zpět, protože je něco zaujme. Na vztek jsou příliš vznešení, raději naplánují velkou odplatu. Na pohled působí nesmírně šarmantně a duchaplně, nicméně jejich povídání je jen nástrojem k odvedení pozornosti od toho, jací ve skutečnosti jsou. Pod na první pohled těžkou sebejistotou číhá chladné, pomlouvačné zvíře, které chytá všechny možné informace, aby je vzápětí mohlo využít proti dané osobě. Problém je v tom, že Blíženci se neustále potřebují bavit. Pokud se nebaví, přijde těžká nuda. Uvnitř jsou blíženci nesmírně nespokojení, sobečtí, děsí se závazků a odmítají dospět. Na denním pořádku je také náladovost, nepraktičnost a nenapravitelnost.

 

Hřích typický pro blížence 

Blížencům rozhodně musíme přiřknout Závist. Hned po ní následuje Zloba.

 

Vztahy a sex

Ideální rande

Blíženci milují sex. Nejsou příliš srdečně spjatí, vše je pro ně hra, ve které jsou zatraceně dobří. Být dlouhou dobu s jedním partnerem není nic pro ně, je to nuda a Blíženci se neradi nudí. V posteli se ani tak nesmí nudit. Nejraději by si vybrali k sobě někoho, o kom by předem věděli, že je v sexu stejný zvrhlík, jako oni, že to rád dělá na různých místech a ne jen v saténových přikrývkách. Také se jim velice líbí experimentovat s nástroji. Rádi zkusí občas nějaký ten převlek, bič, či pouta.

Blíženci se nesmírně rádi připlíží do srdcí zranitelných lidí, užitečných osob a partnerů vašich přátel. Všechny si předchází a hlídají si, kde se jim otevřou výhody, kterých by mohli využít.

 

Jak se snáší s ostatními znameními ve vztahu

  • Vodnář - Vodnáři jsou příliš prozíraví. Blíženci se jim proto raději vyhýbají
  • Ryby - dokonalé, jsou nejlepší kořistí pro Blížence
  • Beran - ideální pro vztah, jako kdyby si Blíženci sami toto znamení vytvořili ku svému pohledu
  • Býk - Býci zahrnou Blížence lichotkami proto, aby je dostali tam, kam chtějí - omezili je
  • Blíženci - nesmírně vyčerpávající kombinace
  • Rak - Raci trpí necitelností Blíženců, často se jedná o zcela probrečené vztahy
  • Lev - pro Blížence jsou Lvi spíše takové krotké kočičky bez drápků
  • Panna - mají pochopení pro zrádné chování Blíženců, vždy jim odpustí
  • Váha - Váhy jsou velmi vychytralé, pro Blížence je to těžký kalibr - rovnocenný bojovník
  • Štír - Štíři si dávají Blížence jako lahůdku, nemají se v lásce
  • Střelec - když se tato dvě znamení potkají, je to šílenství
  • Kozoroh - Blíženci rádi na Kozoroha útočí, aby ho svedli na scestí

 

Ženy narozené ve znamení Blíženců jsou proradné mrchy. Jde jim většinou jen o zpitomnění mužů okolo sebe, kteří často podléhají jejich kouzlu. Jakmile jim podlehnou, kouzlo pomíjí a ženy jdou opět o dům dál. Blíženci nemohou žít, aniž by kolem sebe neměli hromadu milenců. Jeden okouzlující partner jim nestačí. Jakmile jsou do něj zavěšení, už se dívají před sebe, za sebe, ale i do stran, zda neuvidí dalšího, hezčího, bohatšího a lepšího, třeba i slavnějšího. Flirtování je pro vás vrchovolým sportem, který milujete.

 

Práce

Blížence nikdo jen tak nevyhodí, protože jsou mistry přetvářky a podvodů. Není jim hanba lichotit vysoce postaveným osobám, aby je poté mohli vyšťouchat z jejich místa a dostat se tak na jejich post. Přitom využívají svého šarmu, důvtipu a vydírání. Největší zbraní jsou pomluvy. Blíženci jsou považováni za takové nevinné krasotinky s kudlou v ruce za zády. Vždy chtějí těžit co nejvíce, není pro ně problém zmanipulovat své kolegy, aby jim donášeli informace.

 

Disharmonie v domácnosti

I když Blíženci bývají doma zřídkakdy, jejich domovy jsou zařízené přesně podle jejich vkusu, honosně.

  • Vodnář - dávají si dobrý pozor, aby nepřistáli v domácí pasti Blížence
  • Ryby - využijí pohostinnosti Blíženců, to Blíženci neradi vidí
  • Beran - spolu dovedete využívat všeho
  • Býk - Blíženci Býky dovedou snadno zmanipulovat k posluhování
  • Blíženci - oba si budou užívat, nikdo se nebude starat o domácnost
  • Rak - Blíženci si je obmotají dokonale kolem prstu a udělají si z nich otroky, budou přehlížet jejich nadávky
  • Lev - další, koho lapí do pasti a donutí ho platit za sebe
  • Panna - stále nespokojené, potichu si budou lamentovat a nadávat
  • Váha - pokud se začnou nudit, svedou Blížence, všechny jejich partnery a jejich partnery
  • Štír - Blíženci se od nich drží dál. Štíři mají vše dokonalé a Blíženci se jich proto bojí
  • Střelec - Střelci jsou ideální k pobavení, ne však k spořádanému životu
  • Kozoroh - zajímá je jen jak zaplatit nájem, jsou nudní, to není nic pro Blížence

 

Volno, zábava a dovolená

Blíženci si myslí, že jim patří všechno. Neradi jezdí na dovolené v malých skupinkách, protože mají pocit, že je všichni brzy prokouknou. Brzy by se proti jejich vychloubačnému, i když na první pohled dokonalému chování všichni zpřáhli, zjistili by, jak jsou mezi sebou pomlouvaní a Blížencům by nezbylo nic jiného, než zdrhnout.

Pekelná dovolená je pro Blížence taková, kde by museli cestovat jen autobusem s Rakem. Také s Býkem by dlouho nevydrželi, neboť dle Blíženců nemají smysl pro dobrodružství. Ryby by se pro ně stali peklem, protože by měli pocit, že je musí pořád hlídat. S Kozorohem nebo s Pannou by nechtěli strávit také ani chvilku.

Předpokládejme, že by Blíženci ztroskotali s ostatními jedenácti znameními na pustém ostrově. Koho by se zbavili? Z celého zvěrokruhu by byli nejvíce shovívaví, protože kolem sebe potřebují poskoky, naivky a osoby k pobavení a podvádění. Stejně by se ale pro jistotu zbavili Panny, které jsou puntíčkářkami a to Blížence otravuje. Následoval by Kozoroh, který vše pozoruje a Blíženci tuší, že do nich vidí. Potom Býka, protože ten je nesmírně nudný.

 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com