3 hodiny ráno - čas zatracených duší

10.11.2017 21:18

3 hodiny ráno – čas zbloudilých duší

 

Všichni určitě víme, že okolo čísla tři se vyskytuje mnoho záhad. Je často označováno a spojováno s temnotou a paranormálními jevy. Začněme tím, že je minimálním společným násobkem čísla 666, které je známo jako číslo ďábla. Ve stejném smyslu existuje i takzvaná křesťanská trojice. Ta je rovněž složena ze tří osob, stejně jako temná strana, která je ale konfigurována nespočtem trinitárních božstev, která jsou proti dobru.

Z těchto důvodů není žádným překvapením, že mnoho lidí tvrdí, že zažívají různé paranormální zkušenosti a to právě ve 3:33 ráno. Od té doby je tato hodina známá, jako hodina zbloudilých či zatracených duší.

Nejčastější paranormální zážitky ze 3. hodiny ráno

Je velice zvláštní a zajímavé, že mnoho lidí se budí právě ve 3:33 ráno. Obvykle se tito lidé budí zpocení a vyděšení s pocitem, že je někdo nebo něco pozoruje. Poté se jim opět podaří usnout až okolo 4. hodiny ranní. Tento fenomén souvisí s nadpřirozenými situacemi, které mohou hluboce znepokojovat ty, kteří se s nimi někdy setkaly.

V této době se mnoho svědků těchto paranormálních jevů setkává s událostmi jako je pocit přítomnosti duchovní entity, která zavírá a otevírá dveře v domě, způsobuje různé nevysvětlitelné zvuky, nebo se rozsvítí a zhasnout světla, či zapnout spotřebiče.

Tyto zážitky oceňují všichni lidé, ale zejména ti, kteří praktikují satanské kulty a nebo čarodějné obřady, ale stejně tak skeptici, kteří mají tendence tyto skutečnosti zesměšňovat či popírat.

Vysvětlení od expertů zabývajících se paranormálními záležitostmi

Tento čas je mezi teoretiky paranormálních jevů známý jako „prokletá hodina“ nebo „hodina Satana“. Je to protiklad času, který je označovaný jako „ hodina vykoupení“ nebo také „hodina Krista“ a tím má být 3. hodina odpoledne. Svatá písma zaznamenávají Božího syna, který na kříži zemřel právě v tuto hodinu odpoledne.

Vzhledem k tomu, že zlé síly se vždy snaží oponovat těm dobrým, jsou nejaktivnější jen okolo 3:33 ráno. Duše, které slouží ďáblovi procházejí světem živých a hledají někoho, koho by mohli mučit a zvát tím další duše do svých řad. To způsobuje, že v této hodině úsvitu si démonští duchové berou mnoho duší na svou „druhou stranu“. A to je důvodem, proč podle policejních a nemocničních záznamů nastává právě ve 3:33 tak velké množství úmrtí. Tato úmrtí bývají u nemocných lidí označována jako z „přirozených příčin“, kteří ve svém stavu slabosti nejsou schopni bojovat proti těmto duchovním entitám. Kromě údajných přirozených úmrtí je také obvyklé, že se v té době zvýší počet nehod a vražd.

Podle lidové kultury se věří, že takové projevy se mohou častěji objevovat o půlnoci a podle názorů některých odborníků jsou obě duchovní entity – dobré i zlé přítomny po celý den. Avšak, statistické důkazy ukazují, že něco mimořádného nastane pokaždé, když se přiblíží 3:33 ráno, což stojí za to analyzovat a vzít v úvahu.

Věda se snaží vysvětlit, co se stalo během ďáblovi hodiny

V různých sociálních kruzích a sdělovacích prostředcích se mnoho řeklo o tom, že skupina vědců byla povzbuzována k tomu, aby se zapojila do diskuze nabídnutím svého názoru podle kritérií konsensuální vědy. Uvedli, že odpovědi na to, co se nazývalo fyziologickým psycho-emocionálním jevem by se našlo pouze analyzováním spánkových cyklů.

Vysvětlují, že i když nám připadá že máme celistvý spánek o délce 6 až 8 hodin, tak je ve skutečnosti rozdělený do několika fází krátkých vln. Tyto fáze se nazývají REM a z nich začíná poslední z nich právě ve 3:00 hodiny ráno. V tuto dobu se náš spánek stane lehčím, takže jsme více pozorní a citlivější na jakékoli nebezpečí. Je to doba, kdy jsou naše smysly ostřejší a jsme citlivější na jakýkoli hluk nebo pohyb.

Vzhledem k tomu, že existuje vždy mnoho verzí a názorů na různá témata, myslíme si, že náhody neexistují. A že něco nadlidského se může skrývat za těmito opakujícími se záhadnými projevy, které se stávají přesně ve 3:33 ráno.

Za případné chyby v textu se omlouváme. 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com