10 her, které dokáží vyvolat démony – za nic na světě je nehrajte!

11.02.2018 20:17

Všichni jistě známe vyvolávací hru Ouiju při které můžeme komunikovat s duchy nebo démony, později se stala velkým hitem hra Charlie Charlie, ale na světe existuje mnoho her, které si lze zahrát a jejichž prostřednictvím můžeme vyvolat mrtvé či démony. Přípomínáme, že pokud máte strach ze tmy nebo jste velmi senzitivní, tak byste je neměli zkoušet! Navíc mohou být návykové a někdy velmi temné.


Autor není zodpovědný za následky, které mohou vzniknout z praktikování těchto her. Opatrnost a odpovědnost se doporučuje každému, kdo čte tento článek. Mohou ovlivnit život nebo zdraví těch, kteří je budou praktikovat.

1. Ouija
 

Je zapotřebí pouze jedna deska Ouija.

 

Je to vyvolávací hra, která není příliš stará. Byla vymyšlena v roce 1854. Již staří Egypťané a Římané měli své verze této hry, kterou hráli. Je doporučeno, aby se hrála na tmavém a známém místě, protože výsledky mohou být velmi nebezpečné a mohou dokonce vést k smrti. Desku umístíte na stůl, na ni položíte skleničku, nebo cokoli, co chcete a na to položíte prsty. Poté se kladou otázky a čeká se, zda se duch rozhodl seance zúčastnit. Pokud ano, začne se sklenička pohybovat a ukazovat písmena, která vám dají odpovědi. Na konci je důležité seanci řádně ukončit.

2. Hyakumonogatari – vyprávění strašidelných příběhů

Je zapotřebí mnoho svíček, tma, dvě místnosti a mnoho hororových příběhů.

Toto je jedna z nejoblíbenějších her v Japonsku. Je to skupinová hra. V jedné místnosti se do kruhu poskládá 100 svíček, které se zapálí. V druhé místnosti, kde jsou všichni účastnící v kruhu musí být tma. Každý z nich musí říct příběh, historku a nebo zkušenost s terorem. Vyprávějící osoba půjde do místnosti se svíčkami  a sfoukne jednu z nich a tak se to dělá stále dokola, dokud nejsou sfouknuty všechny svíčky. Říká se, že když sfouknete všechny svíčky, démoni a duchové se na tom místě projeví. Jediná věc, kterou musíte udělat, je čekat na ně.

3. Kyvadlo

Je zapotřebí nit, křemen, prsten nebo jehlu.

Naučili jsme se to ve výzkumu a je to velmi zajímavé. V těchto pracích to bylo velmi užitečné, protože dokáže detekovat magnetické změny. Křemen, prsten a nebo dokonce jehla se umístí na tenké, silné vlákno. Musíte být koncetrováni. Do jedné ruky vezmete kyvadlo, které umístíte pár milimetrů od druhé ruky, aniž byste se ji dotýkali, jako by to byla základna. Otázky mohou být duševní nebo otevřené. Pokud se kyvadlo začne pohybovat v kruzích doprava, je to odpověď s potvrzením. Pokud se pohybuje svisle a nebo v kruzích doleva, je to negativní odpověď. Je důležité, aby se kyvadlo při každé otázce zastavilo a především bylo na místě, kde nefouká vítr.

4.Charlie Charlie

Je zapotřebí obyčejné tužky, papír (blok) s rozdělením ano a ne a mnoho trpělivosti.

 

Tato hra se stala populární v polovině roku 2015, ale známá byla už od 90. let. Existuje mnoho variant, originál se ale hraje s mincemi. Ačkoli byla upravena podle místa (země, města), kde se hrála. V současnosti se hraje dvěma způsoby, jeden z nich se hraje se dvěma lidmi, každý si vezme tři tužky, které poskládá do tvaru písmena U. Tak, že se hroty tužek obou učastníků doktýkají. Poté se položí otázka a pokud se tužky pohnou směrem dovnitř, tak je odpověď ducha ne. Pokud se ale tužky otočí směrem ven, potom je odpověď ano. Nejaktuálnějším způsobem je, že se umístí dvě tužky do tvaru kříže (jedna se položí svisle a druhá na ni vodorovně). Tyto jsou na bázi kříže, ale rozděleny na ano a ne. Potom se položí otázka a tužky se pohybují směrem tam, kterou odpověď naznačují, poté se s vámi zkontaktují bytosti zvenčí.

5. Karetní hra

Je zapotřebí karty jakéhokoli druhu a sůl.

Je doporučeno, aby se solí udělal velký kruh, dostatečně velký na to, abyste si do něj mohli sednout a hrát. Pořádně zamíchejte karty a soustřeďte se, musíte se ptát na otázky, které mají jasnou odpověď ano nebo ne. Duch, který vás kontaktuje vám může dát další odpovědi jako „může se stát“ a nebo „to není jisté“, snažte se proto, aby vaše otázky měly nějaké pořadí. Pokaždé, když položíte otázku vám entita dá odpověď. To jsou vaše kódy. Pokud vám vyjde srdce, odpověď je ano, piky znamenají ne, kule – káry znamenají může být a kříže znamenají není jisté.

6. Neotáčej se!

Je zapotřebí samostatná tmavá místnost, čas - aby bylo okolo půnoci nebo po půlnoci, zápisník a „někdo“ s kým si budete psát.

Sednete si na židli, která bude otočena ke stěně (budete čelem ke zdi), musíte být v úplně tmavé místnosti beze světel (možná pouze svíčka) a na papír napište: „Duchu, podívej se na mě, přijď blíž a nedovol mi se otočit“, zmačkejte papír a hoďte ho za sebe. Bez jakéhokoli důvodu se na židli převrátíte, otočíte. Nesmíte být příliš zvědaví, když budete hrát tuto hru. Musíte věnovat velkou pozornost tomu, když uslyšíte, že se k vám někdo (něco) přiblížilo a začalo vám to dýchat do ucha. Potom se projděte po svém pokoji, ale nedoporučujeme vám zavírat oči. Protože když je potom otevřete, můžete zažít nepříjemný zážitek. Entita sama odejde.

 

7. Hra na schovávanou

Potřebujeme: jednoduché věci – svíčku, aby byla noc a abychom byli doma sami.

Celé místo (dům, byt..) musí být prázdné. Stoupnete si před dveře (vchodové, pokojové..) a začnete počítat do 13. Až napočítáte do 13, nahlas řekněte: „ Já tě najdu“. Od této chvíle zapalte svíčku a pomalu se začněte procházet po domě, bytě. Pokud svíčka zhasne, znamená to, že vás duch dítěte našlo první. A bude chtít hrát znovu.

 


8. Najdi ducha

Budete potřebovat: fotoaparát/kameru s bleskem/osvícením

Musíte být sami, v úplné tmě a být připraveni na to, proč budete vyzívat ducha či démona, protože cílem je, je najít. Budete se procházet po domě či bytě (nejlepší je, pokud víte, že váš dům či byt vykazuje paranorální aktivity, nebo se v nich ději zvláštní jevy), v průběhu byste se měli důrazně ptát: „Je tu někdo?, Jsi tady?“, ptejte se na takové otázky. Je možné, že se vás něco bude snažit donutit k odchodu. Po každé takové otázce počkejte 5 vteřin a udělejte fotku. Potom pokračujte v chůzi po domě či bytu. Až si budete prohlížet fotky můžete zjistit, že se vám podařilo vyfotit velice zajímavé věci, jen musíte být pozorní a důkladně si je prohlížet.

 


9. Hra s mincemi, která vyvolává démony

Budeme potřebovat: dvě mince, kruh ze soli, svíčku a být ve tmě.

Tato hra je předchůdcem Charlie Charlie. Ve skutečnosti se tato hra hrála běžně ve školách v 90. letech. Je velice jednoduchá, musíte se koncentrovat a požádat jakéhokoli ducha či démona, aby přišel a hrál s vámi. Zeptáte se na otázku, na kterou je pouze jednoznačná odpověď ano nebo ne, poté hodíte minci do vzduchu. Pokud obě dopadnou stejnou stranou, odpověď je ano. Pokud dopadnou jinými stranami, odpověď je ne. Nezapomeňte se na konci zeptat, jestli smíte hru dokončit a uzavřít.

 

10. Tři údery

Je doporučeno, aby se tato hra hrála v domě či bytě, kde je několik oken, aby byl zcela prázdný a temný a aby bylo mezi 3:00 – 3: 59 ráno, svíčku.

Zavřete všechna okna a umístěte do pokoje pouze jednu svíčku. Je velice důležité, aby byla všechna okna úplně zakrytá a abyste neviděli, co je na druhé straně – ani jediný odraz (váš, svíčka..). Stoupněte si před okno a hrajte třikrát. Nastražte uši a chvíli počkejte. Pokud vám bude třikrát odpovězeno z druhé strany (rány, ťukání..), nebojte se, protože se to stane se všemi okny. Pokud jste je zabezpečili správně, nemusíte se bát. Démon se pokusí rozbít okna a dostat se dovnitř domu či bytu, ale nepodaří se mu to. Sledujte svíčku, pokud zhasne, znamená to, že jste prohráli a démonovi se podařilo vstoupit dovnitř.

 

Omlouváme se za případné chyby v textu. 

 

 

 

TOPlist

Kontakt

Záhady,tajemna a nevysvětlitelné zahadyatajemna@gmail.com